Instagram'a Yuva Yıkan O Özellik Geldi

Instagram'a yine yuva yıkacak bir özellik geldi.

Instagram'a Yuva Yıkan O Özellik Geldi

Instagram'a yeni yuva yıkan bir özellik geldi. Instagram’a tartışma yaratan özellik yine ilişkileri derinden sarsacak gibi görünüyor.

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından Instagram'a gelen güncelleme yuva yıkacak. Kısa bir süre önce Instagram'a gelen yakın arkadaşlar özelliği oldukça tutmuş ve kalıcı olmuştu. Yakın arkadaşlar seçimiyle paylaşılan hikayelerden sonra artık yakın arkadaşlara özel gönderi de paylaşılabilecek.

Instagram'a bir dönem gelen takip ettiklerinizin hangi gönderiyi beğendiği yorum yaptığı takip ettiği özelliği pek çok yuvayı yıkmış ilişkilerde bol kavgaya neden olmuştu. Şimdi gelen yeni özellik de yeniden yuvaları yıkacak gibi duruyor.

Instagram'a gelen bu yeni özellikle artık hikayelerden sonra atılan postları yani gönderileri de yakın arkadaşlara özel seçebileceksiniz. Yani sadece seçtiğiniz kişilerin göreceği şekilde post paylaşabileceksiniz.

Sosyal medya platformlarında sürekli olan güncellemelerle kullanıcının yeni deneyimlerle platformda kalması sağlanıyor. Instagram da bu konuda sınırlı ancak sevilen güncelleme yapan platformlardan biri. Ancak bakalım son gelen bu özellik kalıcı olabilecek mi?