TOGG yeni Sedan modelini tanıttı! İşte TOGG’un yeni modelinden ilk görüntüler

Yerli ve milli otomobil TOGG’un yeni sedan modeli görücüye çıktı. Merakla beklenen yeni modelden ilk görüntüler geldi. TOGG’un yeni modeli Las Vegas’taki teknoloji fuarı CES 2024’te tanıtıldı. Yeni model kısa sürede sosyal medyada da gündem oldu.

TOGG yeni Sedan modelini tanıttı! İşte TOGG’un yeni modelinden ilk görüntüler

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’un yeni modeli tanıtıldı. ABD’nin Las Vegas kentinde düzenlenen teknoloji fuarı CES 2024’te görücüye çıkan yeni model kısa sürede gündemin ilk sıralarına yerleşti. TOGG’un yeni modelinin üzerindeki örtü ise TOGG Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş açılış konuşmasını yaptıktan hemen sonra kaldırıldı. Yerli otomobilin yeni sedan modeli T10F’nin 2025 yılından itibaren yollarda olması bekleniyor.

DÜNYANIN EN BÜYÜK TEKNOLOJİ FUARINDA TANITILDI

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG, yeni modelini dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2024’te tanıttı. TOGG’un yeni sedan modeli T10F ismini taşıyor. ABD’nin Las Vegas eyaletinde bugün itibarıyla başlayan en büyük tüketici elektroniği fuarı CES 2024’te TOGG’un yeni modeli de yer aldı. TOGG, CES 2024’te ikinci akıllı cihazı T10F’yi kamuoyu ile paylaştı.

togg-yeni-sedan-modelini-tanitti-togg-un-yeni-modelinden-ilk-goruntuler.jpg

2025 YILINDAN İİTBAREN YOLLARDA OLACAK

Bu yıl üçüncü kez dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES’e katıldıklarını söyleyen ve açılış sunumunda konuşma yapan TOGG Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş, ikinci akıllı cihazları T10F ile dünya kamuoyunun karşısına çıktıklarını belirtti. C segmentindeki ilk akıllı cihazları olan T10X’in ardından yine aynı sınıfta ve sedan kullanıcılarının beklentilerini de karşılayacak bir şekilde tasarımı yapılan ikinci akıllı cihazları T10F’yi dünya sahnesine çıkarmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Karakaş, ‘T10F’yi, 2025 yılından itibaren Türkiye’den başlayarak kullanıcılarımızla buluşturacağız.’ dedi.

togg-yeni-sedan-modelini-tanitti-togg-un-yeni-modelinden-ilk-goruntuler-001.jpg

ÖZELLİKLERİ

TOGG’un yeni sedan modeli T10F’nin özellikleri de merak ediliyor. T10F, T10X gibi kullanıcıyı merkeze koyuyor ve akıllı yaşam çözümleriyle sürekli internetin içinde olan ve uzaktan güncellemelerle sürekli gelişen ve yeni kalan bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor. Yeni modelin 2025 yılı içerisinde önce Türkiye’de sonra ise Avrupa pazarında kullanıcılar ile buluşacağı belirtiliyor. T10F modeli, RWD (standart menzil arkadan itiş), RWD (uzun menzil arkadan itiş) ve çift motorlu olmak üzere 3 farklı teknik ve 2 farklı donanım özelliğiyle pazara çıkacak. Yeni model, 160 kW/217 beygir güç ve 350 Nm tork üreten, iki farklı batarya seçeneğiyle 350+ ve 600 kilometreye varan menzillere sahip olacak. T10F modelinin 0-100 kilometre/saat hızlanması 4,6 saniye olan, 700 Nm tork üreten çift motorlu AWD (dört çeker) versiyonunun ise 530 kilometreye varan bir menzil sunmayı hedeflediği belirtiliyor. Standart menzilli model 52,4 kWh batarya kapasitesine sahipken uzun menzilli modelde ise bu kapasite 88,5 kWh’ye kadar çıkacak. Ayrıca T10F, uzaktan güncellemeler ile sürekli olarak kendini yenileyebilen sürücü destek sistemleri sayesinde sürüş güvenliği ve konforunu da en üst seviyeye yükseltecek. Her türlü yol koşulunda güvenli bir sürüş sağlayacak olan T10F modeli, Euro NCAP programının tüm testlerinden en yüksek seviye olan 5 yıldızı alacak şekilde tasarlandı. 7 hava yastığı, dayanıklı ve sağlam altyapısı, trafik işareti algılama sistemiyle birlikte çalışan dur-kalk fonksiyonlu akıllı adaptif hız sabitleyici, akıllı şerit takip sistemi, şeritten ayrılma ikazı gibi özellikler de sunan bu model, yoğun trafik pilotu asistan özelliğine de sahip olacak.

togg-yeni-sedan-modelini-tanitti-togg-un-yeni-modelinden-ilk-goruntuler-002.jpg