Twitter'da X'te tweetler neden gözükmüyor? Twitter X ne zaman düzelecek?

Twitter'da X'te tweetler görünmüyor. X kullanıcıları sabah saatlerinden bu yana sorunun kaynağını araştırıyor. Peki X'te tweetler neden görünmüyor?

Twitter'da X'te tweetler neden gözükmüyor? Twitter X ne zaman düzelecek?

Dünyanın en popüler sosyal medya platformu olan X’te sabah saatlerinden bu yana yaşanan erişim sorunu nedeniyle kullanıcılar araştırma yapmaya başladı. X kullanıcıları, tweetlerin görünmemesi nedeniyle diğer sosyal medya platformlarında ve arama motorunda tweetler neden gözükmüyor sorusuna yanıt arıyor. Peki Twitter'a Ne oldu? Twitter neden açılmıyor? Açıklama az önce geldi.

Twitter'a giriş yapan kullanıcılar sabah saatlerinden bu yana erişim problemi ve hatalarla karşılaşıyor. Twitter'da meydana gelen aksaklık ve sorunların sebebi merakla araştırılıyor. Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından olan X’te erişim sorunu hala devam ediyor. Peki erişim sorununun kaynağı ne? Twitter kapandı mı? Twitter neden açılmıyor sorusuna yanıt geldi.

TWİTTER X NEDEN AÇILMIYOR?

Popüler sosyal medya platformu Twitter'a Sabah saatlerinde giriş yapmaya çalışan kullanıcılar tweetlerin görüntülenmemesi ve ekranın yenilenmemesi ile karşı karşıya kaldı. Şu anda dünya genelinde x platformunda bir problem olduğu tahmin ediliyor. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı aynı sorunu yaşıyor. O sebeple Türkiye'de Twitter'ın kapanması gibi bir durum söz konusu değil. Platformda yaşanan aksaklık Teknik bir sorundan kaynaklanıyor.

TWİTTER X NE ZAMAN DÜZELECEK?

Peki Twitter ne zaman düzelecek? X erişim sorunu ne zaman bitecek? Twitter platformundan şu ana kadar teknik sorunla ilgili bir açıklama yapılmadı. Yaşanan aksaklıkla ilgili açıklama gelmesi halinde haberlerimizde sizlerle paylaşacağız…