WhatsApp'a bomba yeni özellik: Konuşmalarda tarihe göre arama yapılacak

Milyonlarca kullanıcısı olan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’tan yeni özellik duyurusu geldi. Artık WhatsApp üzerinden tarihe göre arama yapmak mümkün olacak.

WhatsApp'a bomba yeni özellik: Konuşmalarda tarihe göre arama yapılacak

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcı sayısına ulaşan en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeniliklerine devam ediyor. Bu defa WhatsApp web uygulaması için yeni bir özellik duyuyoruz Su geldi. WhatsApp kullanıcıları yeni özelliğin sunulması sonrasında sohbetlerinde tarih bazlı arama yapma şansına sahip olacak.

BELLİ TARİHTEKİ KONUŞMALARA DAHA KOLAY ULAŞILACAK

WhatsApp’ın yeni kullanıma sunacağı bu özellik sayesinde kullanıcılar artık belli bir tarihteki konuşmalara daha kolay bir şekilde ulaşma şansını yakalayacak. Şu anda WhatsApp web uygulaması için geliştirme aşamasında olan tarihe göre mesaj arama özelliğinin İlerleyen zamanlarda mobil uygulamaya da Geleceği tahmin ediliyor.

Kullanıcı deneyimini geliştirmek amacıyla çalışmalarına devam eden WhatsApp, Beta programına dahil olan kullanıcılara yeni özellikleri sunacak. Bu sunulacak yeni özellikle kullanıcılar geçmişe dönüklük aramalarını artık tarih fazla yapacak. Geçtiğimiz günlerde WhatsApp tarafından grup sohbet filtresi de Kullanıma sunulmuştu.

WhatsApp’ın yeni özelliğinin kısa süre içinde yayınlanması bekleniyor ancak henüz net bir tarih verilmedi.