14 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz edip diri diri yakan kardeşler idam cezasına çarptırıldı

Geçtiğimiz Ağustos ayında ortadan ani bir şekilde kaybolan 14 yaşındaki kız çocuğunun cansız bedenini erkek kardeşi bir fırının içinde bulmuştu.

14 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz edip diri diri yakan kardeşler idam cezasına çarptırıldı

Kız kardeşinin bileziğini fark eden erkek kardeş tarafından bulunan cansız bedenin diri diri yakılmadan önce tecavüze uğrayan 14 yaşındaki bir kıza ait olduğu öğrenilmişti. Tutuklanan kardeşler Kalu ve Kanha Kalneliya için idam kararı verildi.

14-yasindaki-kiz-cocuguna-tecavuz-edip-diri-diri-yakan-kardesler-idam-cezasina-carptirildi-001.jpg

“KIZIM BU GÜN ADALETE KAVUŞTU”
Hindistan'da 14 yaşındaki bir kıza tecavüz etmeden önce onu diri diri yakan iki kardeş Kalu ve Kanha Kalbeliya tecavüz ve cinayet suçundan idam cezasına çarptırıldı. Dünyanın konuştuğu davada iki kardeş hakkında ölüm cezasına karar verildi. Dünya manşetlerindeki yerini alan bu korkunç davada 14 yaşındaki kurbanın ailesi de hazır halde bulundu. Kararın ardından konuşan anne, "Adaletimiz var. Kızım bugün adalete kavuştu. Son birkaç aydır doğru düzgün yemek yiyemiyordum. Artık gönül rahatlığıyla yemek yiyeceğim" ifadelerini kullandı. Korkunç cinayet, geçen yıl adı açıklanmayan kızın tarlada çalışmaya gittikten sonra ailesi tarafından kaybolduğunun bildirilmesinin ardından ortaya çıktı. Kızı aramaya çıkan erkek kardeşi, evlerinin yakınında yanan bir soba görünce bu durumdan şüphelendi ve bu durum dikkatini çekti. Kız kardeşinin bileziğini bulan çocuk durumu polise bildirdi.

14-yasindaki-kiz-cocuguna-tecavuz-edip-diri-diri-yakan-kardesler-idam-cezasina-carptirildi-002.jpg

Adli tıp uzmanları tarafından fırından çok sayıda vücut parçası ve yanmış giysi çıkarıldığı öğrenildi, diğer kalıntılar ise çevreye atılmış halde tespit edildi.