4600 telefon alıp kendini izledi! Kazancı ise dudak uçuklattı

Çin'de canlı yayın izleyici sayısını arttırmak için 4600 telefon satın aldı ve kendi hesabını izlemeye başladı.

4600 telefon alıp kendini izledi! Kazancı ise dudak uçuklattı

Dört ayın sonunda ise yayıncı 3 milyon yuan (415.000 ABD Doları) kazanç elde etti. Çinli yayıncı dolandırıcılık sebebiyle tutuklanarak hapse atıldı. Bu durum sosyal medyada Çin'in herhangi birini dolandırıcılık sebebiyle ilk kez cezalandırdığı anlamına gelmektedir. Çin'in Zhejiang eyaletinde yaşayan soyadı sadece Wang olarak duyuru yapılan bir sosyal medya içerik üreticisi yasadışı ticari faaliyetler suçundan bir yıl üç ay hapis ve 50.000 yuan (7.000 ABD Doları) para cezasına çarptırıldı.

4600-telefon-alip-kendini-izledi-kazanci-ise-dudak-ucuklatti.jpg

Ningbo Evening News'in bir haberine göre, izlenme ve takipçi sayısını arttırmak için Wang, özel bulut yazılımıyla kontrol edilen 4.600 cep telefonu satın aldı ve bakın sonrasında ne yaptı. Wang, bilgisayarında sadece birkaç tıklamayla, izleyici sayılarını ve etkileşimlerini artırmak için tüm cep telefonlarını aynı anda canlı yayın hedefine akacak şekilde çalıştırdı.

4600-telefon-alip-kendini-izledi-kazanci-ise-dudak-ucuklatti-001.jpg

ÇİN’DE İLK KEZ DOLANDIRICILIK SUÇUNDAN CEZA VERİLDİ
Ningbo Evening News'in bir haberine göre, izlenme ve takipçi sayısını arttırmak için Wang, özel bulut yazılımıyla kontrol edilen 4.600 cep telefonu satın aldı ve bakın sonrasında ne yaptı. Wang, bilgisayarında sadece birkaç tıklamayla, izleyici sayılarını ve etkileşimlerini artırmak için tüm cep telefonlarını aynı anda canlı yayın hedefine akacak şekilde çalıştırdı. Çin'de canlı yayın izleyici sayısını arttırmak için 4600 telefon satın aldı ve kendi hesabını izlemeye başladı. Dört ayın sonunda ise yayıncı 3 milyon yuan (415.000 ABD Doları) kazanç elde etti. Çinli yayıncı dolandırıcılık sebebiyle tutuklanarak hapse atıldı. Bu durum sosyal medyada Çin'in herhangi birini dolandırıcılık sebebiyle ilk kez cezalandırdığı anlamına gelmektedir. Çin'in Zhejiang eyaletinde yaşayan soyadı sadece Wang olarak duyuru yapılan bir sosyal medya içerik üreticisi yasadışı ticari faaliyetler suçundan bir yıl üç ay hapis ve 50.000 yuan (7.000 ABD Doları) para cezasına çarptırıldı.