ABD uzaylıları saklıyormuş

ABD İstihbarata yetkililerinden tüm dünyayı sarsan iddialar ortaya atıldı.

ABD uzaylıları saklıyormuş

ABD Kongresi'nde tüm dünyayı sarsan bir iddia ortaya atıldı. NASA'nın geçtiğimiz günlerde UFO'nun varlığını kabul etmesi sonrası şimdi de ABD Kongresi'nde olay bir iddia ortaya atıldı.

Kongrede istihbarat yetkilileri UFO ve UAP hakkında ABD hükümetinİN yıllarca tüm dünyadan bilgi sakladığını iddia etti. ABD ordusunda görev almış 3 istihbarat yetkilisinin tanık olarak ifade verdiği kongrede, ortaya ilginç iddialar atıldı.

ABD'de 14 yıl istihbarat görevlisi olarak çalışan David Grusch, Amerika Birleşik Devletleri Hükümeti'nde tanımlanamayan ve insan kaynaklı olmayan araçların olduğunu iddia etti.

"İNSAN OLMAYAN CANLILAR DA ÇIKTI"

Grusch, ayrıca UAP'leri araştıran Pentagon görev gücünde temsilci olarak yer aldığını söyledi ve hükümetin yıllardır enkaz toplama programı yürüttüğünü iddia etti. Hatta Grusch'ın iddiaları arasında UAP'lerden insanlara ait olmayan organik canlı bileşenleri çıktığı da yer aldı.

Grusch, ABD'nin uzaylı araçları bulduğunu ve yıllarca bunu halktan ve tüm dünyadan sakladığını iddia etti.

ABD Donanması'nda pilot olarak görev yapan Ryan Graves ise UAP'leri şeffaf bir küre içinde koyu gri ve siyah küpe benzeterek bu buluntuların nadir de görülmediğini söyledi.