Antonio Banderas’tan Beklenmeyen Hamle Geldi

İspanyol oyuncu Antonio Banderas sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor.

Antonio Banderas’tan Beklenmeyen Hamle Geldi

Geçen sene Malaga Fil Festivali çerçevesinde yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin usta oyuncu Antonio Banderas ile tanışma şansı elde etmişti. Tanıştıktan sonra da fotoğraf çekilen Kerem Bürsin ve Antonio Banderas’ın bu karesi sosyal medyada oldukça ilgi görmüştü. Kerem Bürsin ve Antonio Banderas’ın çekindikleri fotoğrafı İnstagram hesaplarından da tek tek paylaşması ikilinin hayranlarını da şaşırtmıştı.

Antonio Banderas’ın yer aldığı Company Müzikalini de izleme fırsatı bulan Kerem Bürsin bu sayede ünlü aktör ile iyi bir diyalog kurdu. İspanyol oyuncu Antonio Banderas ise Kerem Bürsin ile çekilen fotoğrafını kendi İnstagram hesabından paylaşarak kendisini izlemeye geldiğini ve oyundan oldukça keyif aldığı gibi bir yorumda yapmıştı. Yorumu gören yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin’de İspanyol oyuncuya sen en iyisisin yorumunu yazarak karşılık verdi.

Selfieler Peş Peşe Geldi

Antonio Banderas ve Kerem Bürsin’in diyalogu daha da gelişti ve ünlü İspanyol aktör Kerem Bürsin’i kendi evindeki davetine çağırdı. Bu davette de sosyal medya paylaşımı yapıldı. İspanyol aktörün eşi Nicole Banderas’da Kerem Bürsin ile fotoğraf çekinerek kendi sosyal medya hesabından paylaşım yaptığı görüldü. Desperado filmiyle adeta akıllarda yer edinen Antonio Banderas yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin’in doğum gününü de atlamadı.

antonio-banderasli-versace-filmi-iptal-edildi-filmloverss.webp

Mutlu yaşlar amigo yazarak sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşan İspanyol yıldız Antonio Banderas’ın bu hamlesi birçok kişi tarafından da şaşkınlıkla karşılandı. 62 yaşındaki ünlü ismi Kerem Bürsin’i unutmaması ve doğrum gününü özel bir fotoğraf ekleyerek paylaşmasına yakışıklı isim de kayıtsız kalamadı. Kendi İnstagram hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan Kerem Bürsin hayranlarına da fotoğrafı ilan etmiş oldu.

antonio-banderas-kerem-bursin-sfry.webp

İspanyol Yıldız ve Kerem Bürsin

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin 36. Yaşına girdi. Birçok kişi tarafından doğum günü tebriği alan ünlü ismin Antonio Banderas tarafından unutulmaması da dikkatlerden kaçmadı. İspanyol asıllı usta oyuncu kendi sosyal medya hesabından Kerem Bürsin ile çekilmiş olan fotoğrafını siyah beyaz yaparak paylaşım yaptı. Bu paylaşımla beraber ünlü ismin Kerem Bürsin’i unutmadığı görüldü.