Bir ısırık hayatını mahvetti!

Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinin Apiai bölgesindeki evinde Ketisley Aparecida Freitas Lessa isimli bir kadın yatağında yattığı esnada örümcek tarafından ısırıldı.

Bir ısırık hayatını mahvetti!

Hemen tıbbi yardım istemesine rağmen doktorların kendisini ağrı kesici vererek evine gönderdiğini ileri süren Lessa, üç gün sonra şiddetli ağrılar sebebiyle yeniden hastaneye başvurduğunda bacağının çürümeye başladığı bilgisini aldı. Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinin Apiai bölgesinde 29 yaşındaki Ketisley Aparecida Freitas Lessa isimli bir kadın evinde yatak odasını temizlerken keman örümceği olarak da bilinen kahverengi bir örümcek tarafından sokuldu.

bir-isirik-hayatini-mahvetti.jpg

AĞRI KESİCİ VERİP EVE GÖNDERDİLER
Örümcek tarafından ısırıldığı zamanlarda hamile olan 29 yaşındaki kadın kendisine en yakın yerel hastaneye tıbbi destek için başvurdu fakat onun iddiasına göre ona ağrı kesici verip evine gönderdiler. Üç gün sonra ağrılarının şiddetlenmeye başladığını ifade eden Lessa, kan akışının olmaması sebebiyle insan dokusunun ölmesine sebep olan bir durum olan nekroz teşhisi konduktan sonra acilen hastanenin doğumhanesine kaldırıldı.

bir-isirik-hayatini-mahvetti-001.jpg

“ZEHRİN BEBEĞİMİ ETKİLEMESİNDE KORKTUM”

Bacağındaki ağrının kendisini çok zorladığını dile getiren Lessa, "Çok acımaya başladı. Yürüyemiyordum. Ayrıca vücudumun her yerinde alerjik reaksiyon vermeye başladı. Cildim kaşınıyor ve kızarıyordu. Kan testi yaptılar ve kan dolaşımımda pıhtılaşmamı etkileyen ve kanamama neden olabilecek zehir buldular. Zehrin bebeğimi etkilemesinden çok korktum. Sağlıklı bir şekilde Mirella'yı kucağıma alana kadar kabusum devam etti" ifadelerini kullandı.