Bir şeyin yok diyerek evine gönderilen kadın otoparkta doğum yaptı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Arizona eyaletinin Phoenix bölgesinde ismi Scherazade Vedarte-Gonzalez olarak bilinen bir kadının sağlık görevlilerinin onu evine göndermesinden sadece iki saat sonra hastanenin otoparkında doğumu gerçekleşti.

Bir şeyin yok diyerek evine gönderilen kadın otoparkta doğum yaptı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Arizona eyaletinin Phoenix bölgesinde şiddetli ağrı sebebiyle Scherazade Vedarte-Gonzalez isimli bir kadın hastaneye gitmişti. Hemşirelerin kendisine belirtilen doğum günü beklemesini tavsiye etmesi ve 'bir şeyin yok' diyerek evine gönderilmesinin sonucunda genç kadın otoparkta doğum yaptı.

bir-seyin-yok-diyerek-evine-gonderilen-kadin-otoparkta-dogum-yapti.jpg

OTOPARKTA TEDAVİ ALTINA ALINDI

Gonzalez'in annesi, kızının geçtiğimiz hafta çok acı çektiğini ve her şeyin yolunda olup olmadığını kontrol etmek için üç ayrı hastaneye gittiğini fakat her seferinde eve gönderildiğini dile getirdi. Son eve gönderilişinin üzerinden iki saat geçtikten sonra hızla hastaneye geri döndüklerini ifade eden anne kızının hastane otoparkında doğum yaptığını dile getirdi. Yeni doğum yapan anne hastaneye kaldırılmadan evvel otoparkta tedavi altına alındı. Hastane ayrıca Gonzalez ve annesinin iddialarını kabul etmedi ve Gonzelez'in kendi isteğiyle eve gittiğini ileri sürdü.

bir-seyin-yok-diyerek-evine-gonderilen-kadin-otoparkta-dogum-yapti-001.jpg

HASTANE TÜM İDDİALARI YALANLADI
Amerika Birleşik Devletleri'nin Arizona eyaletinin Phoenix bölgesinde ismi Scherazade Vedarte-Gonzalez olarak bilinen bir kadının sağlık görevlilerinin onu evine göndermesinden sadece iki saat sonra hastanenin otoparkında doğumu gerçekleşti. Amerika Birleşik Devletleri'nin Arizona eyaletinin Phoenix bölgesinde şiddetli ağrı sebebiyle Scherazade Vedarte-Gonzalez isimli bir kadın hastaneye gitmişti. Hemşirelerin kendisine belirtilen doğum günü beklemesini tavsiye etmesi ve 'bir şeyin yok' diyerek evine gönderilmesinin sonucunda genç kadın otoparkta doğum yaptı.