İsrail’in hastaneye saldırısının ardından bölgeden ilk görüntüler! Bu kareler yürekleri dağladı

İsrail’in Gazze’de bir hastaneyi hedef aldığı saldırısında yüzlerce kişi hayatını kaybetmiş, çok sayıda kişi de yaralanmıştı. Dünyayı ayağa kaldıran katliam gibi saldırının ardından bölgeden ilk görüntüler geldi.

İsrail’in hastaneye saldırısının ardından bölgeden ilk görüntüler! Bu kareler yürekleri dağladı

İsrail’in saldırdığı hastaneden ilk görüntüler gelirken bölgeden gelen o kareler yürekleri parçaladı. En az 500 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin de yaralandığı saldırıdan dolayı Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, 3 gün yas ilan etti. Bu korkunç saldırının ardından dünyanı birçok noktasından insanlar tepki olarak sokağa döküldü. Liderlerden kınama mesajlarıyla en sert tepkiler geldi. Vatandaşların İsrail konsoloslukları önünde eylem yaptıkları görüldü.

İSRAİL GAZZE’DE HASTANEYİ VURDU

İsrail-Gazze hattında gerilim devam ederken dünya genelinde endişeyle takip edilen olaylar artarak büyüyor. İsrail’in Gazze’deki el-Ehli Baptist Hastanesi’ne yönelik bombalı saldırısı sonucunda yüzlerce kişi hayatını kaybetti. Hastaneyi hedef alan bombalı saldırıda en az 500 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin de yaralandığı aktarıldı. Saldırı sonucu hastane ağır hasar alırken katliam gibi saldırı dünyayı ayağa kaldırdı.

israil-in-hastaneye-saldirisinin-ardindan-bolgeden-ilk-goruntuler-bu-kareler-yurekleri-dagladi-001.jpg

3 GÜNLÜK YAS İLAN EDİLDİ

Gazze’deki hastaneye yönelik saldırı sonrasında dünyanın pek çok noktasında tepki olarak insanlar sokaklara döküldü. Liderlerden kınama mesajları geldi. Vatandaşların İsrail konsoloslukları önünde eylem yaptıkları görüldü. Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail’in Gazze’deki hastaneye düzenlediği saldırıdan dolayı 3 günlük yas ilan etti.

israil-in-hastaneye-saldirisinin-ardindan-bolgeden-ilk-goruntuler-bu-kareler-yurekleri-dagladi.jpg

GÖRÜNTÜLERE YÜREK DAYANMIYOR

İsrail’in bombalı saldırı düzenlediği Gazze’deki el-Ehli Baptist hastanesinden gelen görüntüler yürekleri dağladı. Ağır hasar gören hastanenin son hali, hastanede olan savunmasız çocuk, kadın ve yaşlıların görüntüleri yürekleri paramparça etti.

israil-in-hastaneye-saldirisinin-ardindan-bolgeden-ilk-goruntuler-bu-kareler-yurekleri-dagladi-002.jpg