İsrail savaş uçakları Gazze’deki Hıttin Camisi’ni vurdu

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları günlerdir devam ederken bölgedeki cami, okul, hastaneler bombalanıyor. İsrail savaş uçaklarının dün gece saatlerinde ir camiyi daha vurduğu bilgisi paylaşıldı. Saldırıda ölü veya yaralı var mı bilinmiyor.

İsrail savaş uçakları Gazze’deki  Hıttin Camisi’ni vurdu

İsrail’in Gazze’deki saldırılarında yıkılan cami sayısı 33’e yükseldi. İsrail savaş uçaklarının dün gece saatlerinde Gazze’deki Hıttin Camisi’ni bombaladığı aktarıldı. Saldırıda ölü veya yaralı olup olmadığı ile ilgili herhangi ir açıklama gelmedi. İşte detaylar…

SAVAŞ UÇAKLARI CAMİİ BOMBALADI

İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki saldırılarına bir yenisi daha eklendi. Bölgeden aktarılan ilgilere göre İsrail savaş uçakları gece saatlerinde Gazze Şeridi’ndeki Hıttin Camisi’ni bombaladı. El-Aksa Kanalı’nın Telegram sayfasında yer alan habere göre, bölgede dün gece saatlerinde bir camiye daha saldırı oldu. Aktarılan haberde şu ifadeler yer aldı, ‘İşgal güçlerine ait savaş uçakları Cela Caddesi’ndeki Hıttin Camisi’ni bombaladı.’ Bu bilgi haricinde bombalı saldırıda ölü veya yaralı olup olmadığı ile ilgili herhangi bir bilgi verilmedi.

israil-savas-ucaklari-gazze-deki-hittin-camisi-ni-vurdu.jpg

SALDIRILARDA YIKILAN CAMİ SAYISI 33’E YÜKSELDİ

7 Ekim tarihinden bu yana devam eden saldırılarda yıkılan cami sayısı 33’e yükseldi. İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik düzenlediği saldırılarda son olarak 23 Ekim’de En-Nur-el Muhammedi Camisi’ne saldırı olmuştu. Bu saldırının ardından dün gece meydana geldiği aktarılan cami saldırısı ile şimdiye kadar İsrail güçlerinin saldırılarında yıkılan cami sayısı 33’e yükseldi.