Mısır'a turist olarak giden Türk korku dolu anlar yaşadı

Mısır'a turist olarak giden bir Türk kadın sosyal medyadan yaptığı paylaşımında yaşadığı zorlukları anlatınca sosyal medyada gündem olmayı başardı.

Mısır'a turist olarak giden Türk korku dolu anlar yaşadı

Mısır sokaklarında geçtiği videosunda yoldan geçen arabaların devamlı olarak korna çaldığını dile getiren kadın, "Buraya kadın olarak gelinmez. Sürekli rahatsız ediyorlar" ifadelerini kullandı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımında Mısır'a turist olarak giden bir kadın yaşadığı zorlukları anlatınca gündem olmayı başardı.

misira-turist-olarak-giden-turk-korku-dolu-anlar-yasadi.jpg

BURAYA KADIN OLARAK GELİNMEZ

Yolda sürekli olarak korna çalındığını ve çevredekilerin konuşmaya çalışarak rahatsız ettiğini dile getiren kadın, "Malesef buraya bir kadın olarak gelinmez. Bakın bu araba burada bayağı da bir bekledi. Bir sürü araba şurada duruyor. Biz otelimize gidiş dönüş ödemesini yaptığımız tuttuğumuz bir taksi vardı onu bekliyoruz. Yolda durduğunuz anda araçlar korna çalıyor. Bu tarz ülkelerde bir kadın olarak gezmek, yaşamak zor. Mesela 'Kadınlarınız ne yapıyor?' diye sorduk. 'Biz Müslümanız kadınlarımız asla dışarıya çıkmaz' dediler. Yoldan geçerken konuşmaya çalışıyor. Sürekli rahatsız ediyorlar" ifadelerini kullandı.

misira-turist-olarak-giden-turk-korku-dolu-anlar-yasadi-001.jpg

SÜREKLİ RAHATSIZ EDİYORLAR
Mısır'a turist olarak giden bir Türk kadın sosyal medyadan yaptığı paylaşımında yaşadığı zorlukları anlatınca sosyal medyada gündem olmayı başardı. Mısır sokaklarında geçtiği videosunda yoldan geçen arabaların devamlı olarak korna çaldığını dile getiren kadın, "Buraya kadın olarak gelinmez. Sürekli rahatsız ediyorlar" ifadelerini kullandı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımında Mısır'a turist olarak giden bir kadın yaşadığı zorlukları anlatınca gündem olmayı başardı.