Şiddetli türbülansa girdiler! 1 ölü çok sayıda yaralı var

İngiltere'den Singapur'a seyahat bir uçağın Asya semalarında şiddetli türbülansla karşılaşması ve Tayland'a acil iniş yapmak zorunda kalmasının ardından 1 kişinin öldüğü ve çok sayıda kişinin de yaralandığı haberi yayınladı.

Şiddetli türbülansa girdiler! 1 ölü çok sayıda yaralı var

Yolcuların uçuş esnasında şiddetli türbülansın etkisiyle yaşadıkları zor anlar saniye saniye cep telefonu kameralarına yansıdı. İngiltere'nin Londra şehrinden Singapur'a gitmek için hareket eden bir yolcu uçağında şiddetli türbülans sebebiyle kabus dolu dakikalar yaşandı. Bangkok'a acil iniş yapmak zorunda kalan uçakta 1 kişi hayatını kaybederken 30 kişi de yaralandı.

siddetli-turbulansa-girdiler-1-olu-cok-sayida-yarali-var.jpg

Londra Heathrow'dan hareket ederek türbülansla karşılaşmasının sonrasında Bangkok Suvarnabhumi Havalimanı'na yönlendirilen uçağın içinde 211 yolcu ve 18 mürettebat bulunmaktaydı. Sosyal medyadan yayınlanan görüntülerde kabin zeminine dağılmış yiyecek ve diğer eşyalar gözlemlendi.

siddetli-turbulansa-girdiler-1-olu-cok-sayida-yarali-var-002.jpg

1 KİŞİ HAYATINI KAYBEDERKEN 30 KİŞİ YARALANDI
Londra Heathrow'dan hareket ederek türbülansla karşılaşmasının sonrasında Bangkok Suvarnabhumi Havalimanı'na yönlendirilen uçağın içinde 211 yolcu ve 18 mürettebat bulunmaktaydı. Sosyal medyadan yayınlanan görüntülerde kabin zeminine dağılmış yiyecek ve diğer eşyalar gözlemlendi. Yolcuların uçuş esnasında şiddetli türbülansın etkisiyle yaşadıkları zor anlar saniye saniye cep telefonu kameralarına yansıdı. İngiltere'nin Londra şehrinden Singapur'a gitmek için hareket eden bir yolcu uçağında şiddetli türbülans sebebiyle kabus dolu dakikalar yaşandı. Bangkok'a acil iniş yapmak zorunda kalan uçakta 1 kişi hayatını kaybederken 30 kişi de yaralandı.