SON DAKİKA İsrail bu kez hastane çevresini vurdu! Çok sayıda yaralı var

İsrail-Gazze hattındaki son dakika gelişmeleri dünya genelinde yakından takip edilirken İsrail’in bu kez de bir hastanenin çevresine bomba yağdırdığı bilgisine yer verildi. İsrail’in bombardımanı sonucunda çok sayıda kişinin yaralandığı ifade edildi.

SON DAKİKA İsrail bu kez hastane çevresini vurdu! Çok sayıda yaralı var

Gazze’deki el-Ehli Baptist Hastanesi’ne saldırı düzenleyen İsrail, bu kez de hastane çevresini hedef aldı. İsrail’in Han Yunus Hastanesi çevresine bomba yağdırdığı belirtiliyor. Bölgeden aktarılan son dakika bilgisine göre İsrail’in bombardımanı sonucunda çok sayıda kişinin yaralandığı aktarılıyor. Bombardımanda yaralananlar hastaneye götürülüyor.

HASTANE SALDIRISINDA YÜZLERCE KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

İsrail-Gazze hattındaki son durum ve tüm gelişmeler dünya genelinde endişeyle takip ediliyor. Bilindiği gibi İsrail-Hamas çatışmaları 7 Ekim tarihinde başlamıştı. Hamas'ın 7 Ekim'de sabah saatlerinde başlattığı 'Aksa Tufanı' operasyonu başlatmıştı. İsrail'in bu operasyona karşılık başlattığı bombardıman günlerdir devam ediyor. İsrail ordusu, önceki gün Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesi'ni vurdu. Yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği hastane saldırısında çok sayıda kişi de yaralandı. Bombardımanlarına devam eden İsrail ordusunun bugün ise Han Yunus Hastanesi çevresini hedef aldığı aktarıldı.

son-dakika-israil-bu-kez-hastane-cevresini-vurdu-cok-sayida-yarali-var.jpg

ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Bölgeden aktarılan son dakika bilgisinde İsrail ordusunun bu kez de bir hastanenin çevresini hedef aldığı belirtildi. İsrail, Han Yunus Hastanesi yakınını vurdu. Bölgeden dumanlar yükseldiği belirtilirken çok sayıda yaralı olduğu bilgisine de yer verildi. Bombardımanda yaralananların hastaneye götürüldüğü de aktarılan bilgiler arasında yer aldı.