SON DAKİKA İsrail camiye saldırdı! Mültecilerin sığındığı camiyi vurdular

Dün akşam Gazze’deki hastaneye saldırı düzenleyen İsrail’in saldırısı sonucunda yüzlerce kişi hayatını kaybetmiş, çok sayıda kişi de yaralanmıştı. Bölgeden gelen son dakika bilgisinde İsrail güçlerinin Gazze’de bir camiyi vurduğu aktarıldı.

SON DAKİKA İsrail camiye saldırdı! Mültecilerin sığındığı camiyi vurdular

İsrail-Gazze hattında tansiyon yüksek. Gerginliğin devam ettiği bölgedeki son dakika gelişmeleri dünya basınında yer almaya devam ediyor. Dün akşam İsrail'in hastaneye yönelik saldırısında yüzlerce kişi hayatını kaybetmişti bölgeden gelen son dakika bilgisinde İsrail güçlerinin bu kez de mülteci kampındaki camiyi vurduğu aktarıldı.

CAMİYİ HEDEF ALDILAR

İsrail güçleri, abluka altındaki Gazze Şeridi'ndeki bir camiyi hedef aldı. İsrail'in hedef aldığı cami saldırısında ölü ve yaralılar olduğu bilgisine yer verildi. Konuyla ilgili Gazze'deki İçişleri Bakanlığı'nın Telegram hesabından yapılan açıklamada, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin ortak kesimlerindeki Nuseyrat Mülteci Kampı'ndan Ayn Calut Kuleleri yakınında bulunan bir camiyi hedef aldığı belirtildi.

son-dakika-israil-camiye-saldirdi-multecilerin-sigindigi-camiyi-vurdular.jpg

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Yapılan açıklamada, İsrail ordusunun saldırıda bulunduğu camide ölü veyaralılar olduğu aktarıldı. Bölgeden peş peşe son dakika haberleri gelirken İsrail ordusunun, Nusayrat Mülteci Kampı'ndaki Aksa Şehitleri Camisine saldırıda bulunduğu belirtildi. Saldırı sonucunda ölen ve yaralananlar olduğu, yaralıların ise sağlık ekipleri tarafından çevredeki evlere taşınmaya çalışıldığı da eklendi.