SON DAKİKA Moskova’da konser salonuna silahlı saldırı: Çok sayıda ölü var

Rusya’nın başkenti Moskova’dan gelen son dakika bilgilerinde bir konser salonuna silahlı saldırı düzenlendiği aktarıldı. Moskova’daki bir konser salonuna silahlı kişiler tarafından saldırı yapıldı. Çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildiriliyor.

SON DAKİKA Moskova’da konser salonuna silahlı saldırı: Çok sayıda ölü var

Moskova’da konser salonuna düzenlenen silahlı saldırı ile ilgili son dakika gelişmeleri takip ediliyor. Alınan bilgilere göre eli silahlı kişiler, Crocus City Hall isimli konser salonuna silahlı saldırı düzenlendi. Rusya’nın başkenti Moskova’da bulunan bu konser salonuna düzenlenen silahlı saldırı sonrası yangın çıktığı görüldü. Konser salonunun da yer aldığı binada çıkan yangında alevlerin gökyüzüne yükseldiği görülürken silahlı saldırganların ise en az 3 kişi olduğu iddia ediliyor.

SİLAHLI SALDIRGANLAR ETRAFA ATEŞ AÇTI

Olay, Rusya'nın başkenti Moskova'da bulunan Crocus City Hull isimli konser salonunda yaşandı. En az 3 kişi oldukları iddia edilen eli silahlı saldırganlar konser salonunda etrafa ateş açtı. Saldırı anına ait görüntüler sosyal medyaya yansırken söz konusu görüntülerde silahlı saldırı sonucunda ölen ve yaralananlar olduğu görülüyor.

son-dakika-moskova-da-konser-alanina-silahli-saldiri-cok-sayida-olu-var.jpg

BİNADA YANGIN ÇIKTI

Silahlı saldırganlar, Crocus City Hul isimli konser salonunda dehşet saçtı. Etrafa ateş açtıkları öğrenilen saldırganların 3 kişi olduğu tahmin ediliyor. Silahlı saldırıda en az 14 kişinin hayatını kaybettiği belirtilirken konser salonunun yer aldığı binada yangın çıktı. Devasa binada çıkan yangından yükselen dumanlar gökyüzüne yükselirken olay yerine ise çok sayıda güvenlik gücü sevk edildi.

son-dakika-moskova-da-konser-alanina-silahli-saldiri-cok-sayida-olu-var-001.jpg

ÖLÜ VE YARALI SAYISI ARTIYOR

Moskova'daki kanlı terör saldırısında ölü ve yaralı sayısı artıyor. Kanlı saldırıda ilk belirlemelere göre en az 40 kişi hayatını kaybetti, 100 kişi yaralandı. Sputnik Muhabiri olay yerinden son dakika bilgilerini aktardı ve kamuflajlı kişilerin Crocus Belediye Binası'nın bahçesine daldığını ve en az üç kişinin otomatik silahlarla ateş açtığını belirtti. Olay yerinde saldırının ardından yangın çıktığını da aktaran Sputnik Muhabiri, 'Yaralılar olduğu kesin. Daha sonra bir el bombası ya da yangın bombası atıldı ve yangın çıktı. İnsanlar ateşten kaçmak için yere yattılar. Yaklaşık 15-20 dakika yattılar ve sonra sürünerek dışarı çıkmaya başladılar. Birçoğu dışarı çıkmayı başardı.' dedi.