Titan Denizaltısında insan kalıntılarının fotoğrafları ortaya çıktı

Titanic gemisini görmek için okyanusa dalan ve içindeki 5 milyarderin trajik şekilde öldüğü OceanGate'in Titan denizaltısındaki insan kalıntılarının görüntüleri ortaya çıktı.

Titan Denizaltısında insan kalıntılarının fotoğrafları ortaya çıktı

Titanik batığını görmek için 5 zenginin tonlarca para döküp OceanGate'in Titan denizaltısındaki insan kalıntıları ortaya çıktı.

Beş kişinin oldukça trajik ve korkunç şekilde öldüğü OceanGate'in Titan denizaltısı geçtiğimiz haftalarda okyanusun dibinden çıkartılmıştı. OceanGate'in Titan denizaltısında insan kalıntıları olduğu bilgisi verilmişti. Ancak fotoğraflar servis edilmemişti.

Geçtiğimiz gün ise ortaya bir fotoğraf çıktı. Fotoğraflar, ABD makamlarının gemideki beş kişinin de öldüğünü bildirmesinden sonra OceanGate'in Titan denizaltısının kalıntılarını gösterdiği iddiasıyal servis edildi.

Ancak ABD Sahil Güvenlik, Associated Press'e şu ana kadar enkazın kamuya açık bir görüntüsünün olmadığını açıkladı. Paylaşılan fotoğrafın 2004 yılında çekilmiş ve Titanik'in kalıntılarını gösterdiği öğrenildi, diğer fotoğrafın ise yapay zeka tarafından oluşturulduğu anlaşıldı.

NE OLMUŞTU?

Beş kişiyi Titanik batığını görmeye taşıyan denizaltının Titanic enkazının yakınında patlamasıyla içindeki beş kişinin tamamı ölmüştü. Patlamadan saatler önce de denizaltıyla iletşim kesilmiş ve nerede olduğu bilinmiyordu. Oksijenin de bittiği hesaplanmıştı.