Uçak motorunun yuttuğu kişi feci şekilde can verdi! Görüntüler korkunç

Havalimanında duyanları dehşete düşüren korkunç bir olay yaşandı. Uçağın motorunun yuttuğu bir kişi feci şekilde can verdi. Olayın nasıl meydana geldiği henüz bilinmezken ölen kişinin kimliği ise açıklanmadı.

Uçak motorunun yuttuğu kişi feci şekilde can verdi! Görüntüler korkunç

Hollanda’da bulunan Schiphol Havalimanı’nda çok kötü bir olay yaşandı. Avrupa’nın en yoğun havalimanlarından biri olduğu bilinen Schiphol Havalimanı’nda bir kişi uçağın motoruna kapıldı. Kalkış için hazırlanan uçakta meydana gelen bu feci olayda uçağın motoruna kapıldığı belirtilen kişi hayatını kaybetti. Korkunç olayda hayatını kaybeden kişinin kimliği ise açıklanmadı.

UÇAĞIN MOTORUNA KAPILDI

Olay, Hollanda’nın başkenti Amsterdam’daki Schiphol Havalimanı’nda yaşandı. Avrupa’nın en yoğun havalimanı olan bu havalimanında meydana gelen olay duyan herkesi dehşete düşürdü. Havayolu şirketi KLM’ye ait olan bir uçağın çalışan motoruna kapıldığı belirtilen bir kişi feci şekilde can verdi.

ucak-motorunun-yuttugu-kisi-feci-sekilde-can-verdi-goruntuler-korkunc-001.jpg

UÇAK KALKIŞ İÇİN HAZIRLANIYORDU

Aktarılan bilgilere göre; Hollanda Kraliyet Havayolları’na ait olduğu belirtilen KL1341 sefer sayılı yolcu uçağı kalkış yapmak için son hazırlıklarını tamamladığı esnada kimliği açıklanmayan bir kişinin tam da o sırada uçağın çalışan motoruna kapıldığı öğrenildi. Korkunç olayın ardından havayolundan açıklama geldi. Yapılan açıklamada; ‘Schiphol’de bir kişinin çalışır haldeki uçak motoruna kapılmasıyla ölümcül bir olay yaşandı. Söz konusu şahıs, maalesef hayatını kaybetti. Olaya tanık olan yolcular ve çalışanlarla iletişim halindeyiz.’ denildi.

ucak-motorunun-yuttugu-kisi-feci-sekilde-can-verdi-goruntuler-korkunc.jpg

HAYATINI KAYBEDEN KİŞİNİN KİMLİĞİ AÇIKLANMADI

Olayla ilgili açıklama yapan polis ise yolcuların uçaktan çıkarıldığını ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığını aktardı. Uçak motorunda hayatını kaybeden kişinin kimliği açıklanmadı. Ayrıca şahsın havalimanı çalışanı veya yolcu olup olmadığı ile ilgili de herhangi bir bilgiye yer verilmedi. Uçak personeli ve yolcuların ifadesinde ise uçağın geri geri gittiği esnada olayın yaşandığı aktarıldı. Hollanda basınında ise meydana gelen olayın intihar olabileceği iddia edildi. De Telegraaf Gazetesi, ifadesi alınan bir uçak personelinin; hayatını kaybeden kişinin uçağın motorunun içine atladığını iddia ettiğini yazdı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.