Yatağının altından gelen sesi duyunca gördüğüne inanamadı

TikTok'ta 'Hodgepodgeplace' kullanıcı adıyla paylaşımda bulunan bir kadın yatağının altında gelen seslerle birlikte korkunç anlar yaşadı.

Yatağının altından gelen sesi duyunca gördüğüne inanamadı

4 aydır yatağının altında bir yabancının yaşadığını fark eden kadın durumu anında polise bildirdi. Polisin olayı araştırmasıyla birlikte evde gizlice yaşayan adam aile üyelerinin evde olmadığı zamanlarda onların eşyalarını kullandığını dile getirdi.

yataginin-altindan-gelen-sesi-duyunca-gordugune-inanamadi.jpg

EVDEKİ YABANCI
Hodgepodgeplace hesabı üzerinden TikTok'ta bir video paylaşımı yapan kadın, 26 yaşındayken satın aldığı evinde iki çocuğuyla birlikte yaşamını sürdürdüğünü ifade etti. İşi sebebiyle sık sık seyahat etmek zorunda kaldığını dile getiren kadın, bir adamın dört ay boyunca evinde saklandığını, onun banyosunu kullandığını, yemeğini yediğini ve kişisel kıyafetlerini sakladığını fark ettikten sonra korkunç deneyimini TikTok'ta paylaşınca gündem olmayı başardı. İş gezisinden eve döndüğünde biraz dinlenmek için yatak odasına gittiğini dile getiren genç kadın yatağının altından gelen seslerle tedirginlik yaşadığını söyledi. Seslerin ilk olarak bir fareden kaynaklandığını düşündüğünü dile getiren kadın dizlerinin üzerine çöküp yatağın altında baktığında ise tanımadığı bir adamla karşı karşıya kaldı.

yataginin-altindan-gelen-sesi-duyunca-gordugune-inanamadi-001.jpg

ADETA AİLEYLE BERABER YAŞAMIŞ
Olay yerine gelen polis ekipleri evde gizlice yaşayan şahsı gözaltına aldıktan sonra ev sahibesinin iç çamaşırları giydiğini tespit etti. TikTok'tan yaptığı paylaşımında genç kadın şu ifadeleri kullandı: "Ortalıkta olmadığımız zamanlarda evdeki çeşitli eşyaları kullanıyormuş. Çocuklarımın video oyunlarını bile oynamış, kıyafetlerimizi giymiş, banyo yapmış ve yemek yemiş.”