Okullara kar tatili! Tek tek açıklandı eğitime 1 gün ara

Kar yağışının etkili olduğu bazı illerde eğitim-öğretime 1 gün ara verildi. Valiliklerden açıklama yapıldı ve okulların tatil edildiği iller duyuruldu. İsmi açıklanan okullarda 1’er gün kar tatili olacak. Öğrenci ve velilerin araştırmaları sürüyor.

Okullara kar tatili! Tek tek açıklandı eğitime 1 gün ara

Hafta sonu tatilinin son günü olan Pazar akşamında hafta başı ile ilgili önemli gelişmeler, son dakika açıklamaları ve tatil haberleri araştırılıyor. 25 Aralık 2023 Pazartesi (yarın) okullar tatil mi, okullar tatil mi oldu, kar tatili var mı, hangi illerde okullar tatil gibi araştırmalar sürerken kar yağışının etkili olduğu illerde eğitim-öğretime 1’er gün ara verildiği açıklandı. İşte kar yağışı dolayısıyla okulların tatil olduğu iller ve tüm detaylar…

O İLLERDE EĞİTİME KAR ENGELİ

Kar yağışının etkili olduğu bazı illerde eğitim-öğretime 1 gün ara verildi. Öğrenciler ve veliler arama motorlarında yarın okulların tatil olduğu illerin isimlerini araştırıyor. Hangi illerde okullar tatil, yarın okul var mı, yok mu, Kar tatili olan iller hangileri gibi sorulara yanıt aranıyor. Valiliklerden yazı geldi. O illerde yoğun kar yağışı sebebiyle eğitim-öğretime 1 gün ara verilecek.

EĞİTİME 1 GÜN ARA VERİLEN İLLER

Valiliklerden ve Kaymakamlıklardan gelen son dakika açıklamalarına göre, Erzurum, Karabük, Bayburt, Kastamonu, Bingöl, Ağrı ve Ardahan illerinde ve bazı ilçelerde yoğun kar yağışı sebebiyle eğitim-öğretime 1 gün ara verildi.

okullarda-kar-tatili-tek-tek-aciklandi-egitime-1-gun-ara-004.jpg

okullarda-kar-tatili-tek-tek-aciklandi-egitime-1-gun-ara.jpg

okullarda-kar-tatili-tek-tek-aciklandi-egitime-1-gun-ara-001.jpg

okullarda-kar-tatili-tek-tek-aciklandi-egitime-1-gun-ara-002.jpg

okullarda-kar-tatili-tek-tek-aciklandi-egitime-1-gun-ara-003.jpg