4A-4B-4C Emeklisine Çarşamba Perşembe İLAVE PARA Yatacak! Cumhurbaşkanı Son Dakika Açıkladı

Emekliye Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika müjdesi geldi. 4A 4B 4C emeklisine 12.000 TL ilave para yatacak. Detaylar belli oldu.

4A-4B-4C Emeklisine Çarşamba Perşembe İLAVE PARA Yatacak! Cumhurbaşkanı Son Dakika Açıkladı

4A-4B-4C Emeklisine Çarşamba Perşembe İLAVE PARA Yatacak! Cumhurbaşkanı Son Dakika Açıkladı - Cumhurbaşkanı emekliye son dakika müjdesi geldi. Az önce sevindirici açıklama yapıldı, emekli maaşı alanlara IBAN’dan ek para yatacak. Çarşamba perşembe ilave para ödemesi ile ilgili tüm detaylardan netleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17 milyon emekli için sürpriz açıklamayı son dakika olarak yaptı. 27-28 Mart'ta mutlaka IBAN numaranızı kontrol edin. İlave para miktarı tam 12.000 TL olarak belirlendi. SSK Bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi de hiç fark etmiyor. Ek para ödemesi tüm emeklilere yatıyor. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi milyonlarca emekliyi sevindirecek ödemeye ilişkin tüm detaylar netleşti. Peki hangi emeklilere ek ödeme yapacak? Emekliye ek ödeme miktarı ve son dakika gelişmeleri haberimizde…

emekli-ek-para-1.jpg

CUMHURBAŞKANI SON DAKİKA EMEKLİYE EK PARA SÜRPRİZİ

Emekliye nakit destek ödemesi ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika açıklaması geldi. SSK bağ-kur 4C ve Meclisi olan 17 milyon kişi için ek ödeme var. Yeni ek ödemeye ilişkin detaylarda belli oldu. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, yeni emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında emeklilere kapılarını açıyor. Türkiye genelindeki milyonlarca emekliye ek ödeme sürprizi yapan kamu bankaları, artık emekli müşterilerine 12.000 TL'ye kadar promosyon desteği sunuyor. Emekliler 3 yıllık maaş taahhüttü vererek kamu bankalarından en az 8 bin TL en fazla 12.000 TL Ek ödeme fırsatını değerlendirebilecek.

emekli-ek-para-2.jpg

KAMU BANKALARINA PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kamu bankalarından emekli promosyonu almak için başvurular şubelerden olduğu gibi telefon bankacılığı internet bankacılığı ve mobil bankacılık üzerinden de yapılabiliyor. Aynı zamanda daha önce promosyon sözleşmesi yapmamış olanlar e-devlet aracılığı ile de maaş aldıkları bankayı değiştirebiliyor. Kolay ve hızlı başvuru fırsatı sunan kamu bankaları, başvuruyu takip eden 3 iş günü içinde emekli maaş promosyonu ödemesini gerçekleştiriyor. Hemen salı çarşamba günü kamu bankalarına başvurunuzu yaparak IBAN numaranızdan 12.000 TL'ye kadar ek ödeme almaya hak kazanabilirsiniz.

emekli-ek-para-3.jpg

EMEKLİLER KAMU BANKALARININ CAZİP TEKLİFLERİ İLE BULUŞUYOR

Emekli maaşı alanlara yüksek promosyon garantisi veren kamu bankaları aynı zamanda Bayram öncesinde nakit ihtiyaçlarına yönelik ve birçok cazip fırsat sunuyor. Kamu bankaları tarafından emekliye yönelik çok sayıda ihtiyaç kredisi kampanyası da var. Sadece emekliler için düzenlenen bu Kredi kampanyalarından 36 aya kadar vadeli ve en uygun faiz oranı ile faydalanmak mümkün. Hemen başvuru yaparak sizde kamu bankalarının düşük faizli kredi ve yüksek promosyon avantajlarını hızlı bir şekilde değerlendirme şansına ulaşabilirsiniz. Sadece 3 yıllık Sözleşmeniz kamu bankalarından promosyon almanız için yeterli olacak. Çünkü devlet bankaları maaş promosyonunda başka bir ek koşul aramıyor.