Çifte Promosyon Sürprizi! Emeklilere Cuma Müjdesi Geldi

Bankalar arası promosyon yarışı kızışıyor. Çifte promosyon fırsatı geldi. İşte detaylar…

Çifte Promosyon Sürprizi! Emeklilere Cuma Müjdesi Geldi

Bankaların emeklilere sunduğu promosyon miktarları artarken, Akbank'tan gelen yeni promosyon müjdesiyle vatandaşlar çifte kazanç elde edebilecek. Banka, maaşlarını Akbank'a taşıyan müşterilerine 7.500 TL'ye kadar chip-para promosyonu sunacak. Akbank'tan sağlanan yeni promosyonla birlikte emekliler Geçim derdine son verecek ve rahat bir nefes alma fırsatı elde edecek. 3 yıllık maaş tahahüdünü verilecek olan promosyon ek 7500 TL'lik chip para hediyesi Akbank müşterilerini ferahlatacak. Akbank'ın maaş taşıma başvurusuna verdiği promosyon 15.000 TL olurken ek olarak chip para hediyesi ile birlikte emeklilere ciddi anlamda yüksek bir teklif sunuyor. Kampanya detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Bankaların promosyon yarışında son dönemde yaşanan rekabet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 Mart yerel seçimleri öncesinde açıkladığı promosyon artışı ile daha da alevlendi. Kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, emekli maaşı promosyonlarını 5 bin liradan 12 bin liraya yükseltti. Bu artış, SGK'nın güncellemesiyle özel bankaların sunduğu promosyon miktarlarını da yukarı çekti.

ifte-promosyon-surprizi-emeklilere-cuma-mujdesi-geldi-1.jpg

AKBANK'TAN YENİ PROMOSYON HAMLESİ

Akbank, düzenli gelirini bankaya taşıyan müşterilere yönelik "Kazanan Akbanklı" programı kapsamında cömert bir promosyon teklifi duyurdu. Banka, program şartlarını yerine getiren müşterilere 7.500 TL'ye varan chip-para imkanı sunuyor. Bu teklif, maaşını veya düzenli gelirini 12 ay boyunca Akbank'a aktaran ve belirlenen bankacılık ürünlerini kullanan müşterilere yönelik.

ÇİFTE PROMOSYON NASIL KAZANILIR?

Maaşını başka bir bankadan alıp Akbank'a taşıyan müşteriler, önceki bankadan aldıkları promosyonun yanı sıra Akbank'ın sunduğu chip-para avantajından da faydalanabilecek. Bu, pratikte tek bir maaşla iki farklı promosyon kazanılması anlamına geliyor. Kampanyadan faydalanmak için müşterilerin Akbank mobil uygulaması üzerinden işlem yapmaları gerekmekte.

ifte-promosyon-surprizi-emeklilere-cuma-mujdesi-geldi-2.jpg

KAMPANYA DETAYLARI

25.000 – 50.000 TL arasında bakiye transferinde 2.500 TL,

50.000 – 100.000 TL arasında bakiye transferinde 5.000 TL,

100.000 TL ve üzerinde bakiye transferinde 7.500 TL chip-para kazanılabilecek.

Bu avantajlı teklif, Akbank'ın müşterilerine sunduğu çeşitli bankacılık işlemlerinden muafiyetlerle birleştiğinde, özellikle maaşını yeni bir bankaya taşımayı düşünenler için oldukça cazip bir fırsat olarak öne çıkıyor.

ifte-promosyon-surprizi-emeklilere-cuma-mujdesi-geldi-3.jpg

SON BAŞVURU TARİHİNİ KAÇIRMAYIN

Akbank'ın yeni promosyon kampanyasında başvurular nisan ayı sonunda bitiyor. En geç 30 Nisan tarihine kadar Akbank mobil uygulaması üzerinden şubelerden ya da internet üzerinden başvuru işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Akbank müşterilerine başvuru kolaylığı da sağlarken Hızlı ve kolay promosyon fırsatları ile öne çıkıyor. Başvurusunu yapanlar Akbank'tan 3 iş günü içinde emekli maaş promosyonu alma şansına sahip oluyor. Yani hemen bugün başvuru işlemlerinizi tamamlayıp ay sonuna kadar Akbank'ın promosyon fırsatını değerlendirebilirsiniz.