Emekliler IBAN’dan 10 bin TL ödeme alacak! Pazartesi Salı yatıyor

Emeklilere 10.000 TL'lik nakitleri şekilde mesela IBAN’dan yatacak. Pazartesi salı ödemeler başlıyor başvuru için acele edin.

Emekliler IBAN’dan 10 bin TL ödeme alacak! Pazartesi Salı yatıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2024 yılında emekliler yılı ilan etmiş ancak emekli maaş zamları beklentinin çok altında kalmıştı. O sebeple milyonlarca vatandaş geçim sıkıntısı yaşamaya devam ederken ek geliri bulunmayan emekliler ise bankaların promosyon imkanlarına yeniliyor. Pazartesi Salı gününde emekliye IBAN’dan ek ödeme verilecek. Verilecek miktar 10.000 TL olarak belirlendi. Başvuru şartı ile verilecek ödemeleri kaçırmamak için acele edin.

Ocak 2024 itibarıyla emekli maaşlarına yüzde 49,25 oranında zam yapılmıştı. Ancak enflasyon karşısında bu zam oranları yetersiz kalmış emekliler de geçim sıkıntısı yaşamaya başlamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2024 yılını emekliler yılı olarak ilan etmesi heyecan yaratsa da arkası gelmedi. Bu sebeple milyonlarca emekli vatandaş ekonomik anlamda zor günler geçiriyor ve ek gelir elde etmek amacıyla bankaların maaş promosyonu fırsatlarını araştırıyor. Emekli maaşı ile geçinmekte zorlanan milyonlarca vatandaş için güzel haber geldi. 10.000 TL tutarında destek ödemesi yapılacak.

Emekliler IBAN’dan 10.000 TL destek ödemesini pazartesi salı günü olabilecek. Peki kimler başvuru yapabilir? Hangi emekliler ödeme alabilir?

BANKALAR EMEKLİYE DESTEK ÖDEMESİ VERİYOR

Emekliye nefes aldıracak yeni destek ödemesi Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank tarafından yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine kamu Bankası emekli vatandaşları için Maaş promosyonu imkanlarını arttırmıştı. Emekliye mayıs ayı için ödenecek miktar ortalama 10.000 TL oldu. Maaş aralığına göre ödeme miktarı farklılık gösterse de 10.000 TL ile üstü maaş alan tüm emekliler ek ödeme alabiliyor.

emekliler-ibandan-10-bin-tl-odeme-alacak-pazartesi-sali-yatiyor.jpg

BAŞVURU SÜRECİ BELLİ OLDU

Emekli Mayıs 2024 Maaş promosyonu kampanyasına başvuru süreci de belli oldu. Kamu bankaları başvuru işlemlerini mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden de kabul ediyor. Yani emekli maaşı alanlar artık hiç şubeye gitmeden dijital ortamda başvuru yaparak kolay ve hızlı bir şekilde ek ödeme alma şansına sahip oluyor. Emekli maaşı alanlar promosyon ücretleri için başvurusunu tamamladıktan sonra 3 iş günü içinde ödemelerine kavuşuyor.

EMEKLİYE İLAÇ GİBİ GELECEK FAİZSİZ KREDİ

Ayrıca emekliler için güzel bir haber daha var. Ziraat Bankası vakıfbank ve Halkbank emekli müşterilerine adeta ilaç gibi gelecek faizsiz kredi desteği de sunuyor. Emekli maaşını taşıyarak kamu bankalarından birinin müşterisi olan emekliler aynı zamanda acil nakit ihtiyaçları için faizsiz kredi desteği alma fırsatına da sahip oluyor. Kampanyalara dahil olmak kamu bankalarının sunduğu avantajlı fırsatları değerlendirmek istiyorsanız 31 Mayıs'a kadar başvuru yapmak için acele etmenizde yarar var.