Emeklilere 28-29-30 Mart sürprizi! 3 gün içinde 12.000 TL EK İKRAMİYE hesaplara geçecek

Emekliye 28 29 30 Mart sürprizi geldi. Seçime günler kala tüm emeklilere 12.000 TL Ek ikramiye yapıyor.

Emeklilere 28-29-30 Mart sürprizi! 3 gün içinde 12.000 TL EK İKRAMİYE hesaplara geçecek

Emeklilere 28-29-30 Mart sürprizi! 3 gün içinde 12.000 TL EK İKRAMİYE hesaplara geçecek - 17 milyon emekli vatandaş için yerel seçim öncesi sürpriz haberler sürüyor. Emekli maaşı alanlar seçim öncesi zam haberi bekliyordu. Ancak bu konuda bir açıklama yapılmamıştı. Yine de emekliye yönelik birçok düzenleme hayata geçmeye başladı. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi olan Milyonlar için seçim öncesi bir ek ikramiye sürprizi var. 28 29 30 Mart'ta mutlaka hesaplarınızı kontrol edin. Emekli maaşı alanlar için 12.000 TL'lik ek ikramiye belirlendi. Hangi kurumdan maaş aldığınız fark etmiyor. Ek ikramiye ödemeleri IBAN numarası nasıl tıkır tıkır yapıyor. İşte emekliye yönelik yeni kampanya ile ilgili tüm şartlar ve detaylar…

Emeklilere yılbaşında yapılan yüzde 50'ye yakın zam ve en düşük emekli maaşının 10.000 TL’ye yükseltilmesi bankalar arasında da büyük bir rekabet başlattı. Son olarak kamu bankalarından gelen promosyon atağı ile birlikte özel bankalarda devreye girdi. Emekliler Eskiden 5.000 TL ile 10.000 TL arasında promosyon alırken yeni kampanya ile beraber ödemeler artık 12.000 TL 15.000 TL arasında kadar yükseldi. Üstelik bugüne kadar düşük promosyon veren kamu bankaları bile artık emeklilere çok daha yüksek ödemeler yapıyor. Emekli maaşı alanlar için yeni ödeme tarihleri ve ödeme miktarları belli oldu. Seçime 3 gün kala emekliye sürpriz haber var. İşte emekli maaşı alanlar için yeni fırsatlar…

emekli-mujde-1.jpg

EMEKLİYE 12.000 TL'LİK EK İKRAMİYE FIRSATI

Türkiye, 31 Mart yerel seçim atmosferine girerken emekliler için sürpriz müjdelerde ardı ardına geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Geçtiğimiz günlerde kamu bankaları ile ilgili önemli haberi açıklamıştı. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank artık emekli müşterileri için yüksek promosyon vadediyor. 3 devlet bankası tarafından emeklilere ödenecek yeni promosyonlar 8.000 TL ile 12.000 TL arasında oldu. Üstelik Asıl sürpriz ise ödemeler bayram öncesi hesaplara yatacak.

emekli-mujde-2.jpg

28 29 30 MART'TA IBAN NUMARANIZI KONTROL EDİN

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank emeklinin merakla beklediği promosyon fırsatları ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. Emekliler promosyon başvurularına Geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Adeta promosyon için kamu bankalarına başvuru rekoru kırıldı. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’a başvuru yapan emeklilerin toplam sayısı 500.000'i geçti. Ödeme tarihlerine ilişkin de 3 kamu Bankası tarafından Az önce açıklama geldi.

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank emekli maaşı alanlar için 28 29 30 Mart'ta Ödeme yapacak. Yani seçimden ve bayramdan hemen önce emekliye 12.000 TL'lik ek ikramiye ödemesi IBAN numarası üzerinden yatacak.

emekli-mujde-3.jpg

EMEKLİLER GÜNCEL PROMOSYONLARDAN NASIL YARARLANACAK

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’a şu ana kadar 500 binden fazla emekli vatandaş güncel promosyonlar için başvuru yaptı. Başka bankalarla taahhüt sözleşmesi olanlar ya da yeni sözleşme yapacak olanlar ise başvuru detaylarını merak ediyor. Başka bankalarla taahhüt sözleşmesi olanların kalan miktarı cayma bedeli olarak geri ödemesi gerekiyor. Bu işlemi yaptıktan sonra e-devlet üzerinden maaş aldığınız bankayı değiştirebilir ya da Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank şubelerine TC kimlik kartınız ile birlikte müracaat edebilirsiniz.