Kamu bankası hızır gibi yetişti! Bayram öncesi DEVLET DESTEKLİ 80000 TL acil kredi veriliyor

Kamu bankası, bayram öncesi vatandaşın imdadına hızır gibi yetişti. Nakit paraya sıkışanlara devlet destekli tamı tamına 80.000 TL acil kredi verilecek.

Kamu bankası hızır gibi yetişti! Bayram öncesi DEVLET DESTEKLİ 80000 TL acil kredi veriliyor

Kamu bankası olan Vakıfbank’tan bayram öncesi nakit sıkışıklığı olan vatandaşa hızır gibi yetişen acil kredi kampanyası geldi. Ramazan bayramına özel düşük faizli kredi fırsatı hazırlayan Vakıfbank, 80.000 TL'ye kadar nakit destek sağlayacak. Vakıfbank'ın avantajlı kredi paketinden faydalanmak isteyenler için faiz oranları ve aylık taksit miktarı da belli oldu. Peki Vakıfbank düşük faizli kredi şartları neler? Vakıfbank'tan düşük faizli kredi kullanmak için başvurular Ne zaman bitiyor? Vakıfbank'ın yeni acil ihtiyaç kredisi kampanyasının detayları haberimizde…

KAMU BANKASINDAN 80.000 TL’YE KADAR DÜŞÜK FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ

Türkiye’de nakit ihtiyacı olan vatandaşların imdadına kamu bankaları yetişiyor. Kamu bankaları tarafından sağlanan avantajlı krediler son dönemlerde artan faiz oranlarına inat adeta vatandaşa ilaç gibi geliyor. Yaklaşan Ramazan bayramı öncesinde de düşük faizli kredi bekleyenler için kampanya haberi Vakıfbank’tan geldi. Vakıfbank düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında tam 80.000 TL’lik nakit destek fırsatı sunacak. Vakıfbank’ın yeni kampanyasında vade süresi ve başvuru şartları da belli oldu.

VAKIFBANK DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI

Vakıfbank düşük faizli ihtiyaç kredisi başvuru şartları netleşti. Kamu bankasından uygun faiz oranıyla kredi kullanmak isteyenlere 24 ay vadeli 80.000 TL’lik nakit destek fırsatı sağlanacak. Vakıfbank’ın bu kampanyasından yararlanmak isteyenlerin mutlaka bankanın müşterisi olması gerekiyor. 18 yaşından büyük, düzenli gelire sahip, kredi notu 1200 puan ve üstü olan herkes Vakıfbank’tan kredi alabiliyor.

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ SON BAŞVURU TARİHİ

Vakıfbank düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru yapmak isteyenler için son tarih belli oldu. Kampanyaya katılmak için en geç 31 Mart tarihine kadar Vakıfbank’a başvuru yapmak gerekiyor. Düşük faizli ihtiyaç kredisi başvuruları Vakıfbank şubelerinden, mobil bankacılık hizmetlerinden ya da internet bankacılığı aracılığıyla yapılabiliyor. En uygun faiz oranı ile kredi veren bankalardan biri olan Vakıfbank aynı zamanda emeklilere ayrıcalık sağlıyor. Emekli maaşını Vakıfbank a taşıyarak ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan emekliler aynı zamanda 5000 TL’ye varan promosyon fırsatını da değerlendirebiliyor. Bayram öncesi acil ihtiyaç kredisi arıyorsanız Vakıfbank’ın bu kampanyası tam size göre. Kampanyaya başvuru süresini kaçırmadan düşük faizli kredi desteği alabilirsiniz.

Vakıfbank'tan bayram kredisi kullanmak isteyenler gecikmeden başvurularını yapabilir. 50.000 TL'ye kadar limitli kredi kullanmak isterseniz de Vakıfbank'ta yine düşük faizli ve 36 ay vadeli kredi seçenekleri var. Kampanyayı değerlendirmek için son başvuru süresini unutmayın.