PTT'den bayram öncesi 50.000 TL destek ödemesi! Tek şartla veriliyor

PTT'den Ramazan Bayramı öncesi 50.000 TL'lik nakit destek ödemesi müjdesi verildi. Başvuru yapanlara tek şartla nakit destek veriliyor.

PTT'den bayram öncesi 50.000 TL destek ödemesi! Tek şartla veriliyor

PTT'den T.C kimlikle başvuru yapamadım vatandaşı Ramazan Bayramı öncesi 50.000 TL'lik nakit destek ödemesi veriliyor. Bireysel ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler için yepyeni bir kampanya daha imza atan PTT, Aktif Bank işbirliği ile vatandaşa adeta para saçıyor. Yeni PTT kredisi düşük faiz oranı ve uzun vade seçenekleri ile sunuluyor. 50 bin TL'ye kadar nakit ihtiyacı olanlar hemen 11 haneli T.C kimlik numarası ile başvuru yaparak PTT’den kredi desteği alabilir. PTT kredi şartları ve faiz oranları haberimizde…

PTT'DEN BAYRAM ÖNCESİ VATANDAŞA NAKİT DESTEK

Kredi notu düşük olanlara kredi veren PTT Bayram öncesinde de kesenin ağzını açtı. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup 18 yaşından büyük olan herkese PTT kredisi veriliyor. Düşük faizli kredi desteği sunan PTT, şu anda en çok tercih edilen Kredi kampanyasına da imza atıyor. Acil nakite ihtiyacı olan ve kredi kullanmak isteyen herkes PTT şubelerine giderek düşük faizli kredi desteğinden faydalanabilir.

TEK ŞARTLA PTT KREDİSİ VERİLİYOR

PTT ve Aktif Bank iş birliği ile verilen ihtiyaç kredisi sadece tek bir şart doğrultusunda tanımlanıyor. Kredi puanı 1200 ve üstü olan herkes 11 haneli T.C kimlik numarası ile kredi almaya hak kazanıyor. Üstelik PTT kredisi için başvuru işlemleri sms ile de yapılabiliyor.

emekli-ek-para-1-001.jpg

PTT SMS İLE KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

PTT'den düşük faizli ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler şubelere gitmeden SMS ile kredi başvurusu yapabiliyor. Yapmanız gereken tek şey cep telefonunuzun kısa mesaj bölümünden 11 haneli T.C kimlik numaranızı yazarak PTT'nin 30 50 numarasını kısa mesaj göndermek. Böylece SMS ile kredi başvurunuzu tamamlayarak dakikalar İçinde hızlı kredi kullanma fırsatına sahip olabilirsiniz.

50.000 TL'YE KADAR 36 AY VADELİ İHTİYAÇ KREDİSİ

PTT ihtiyaç kredisi Bayram öncesinde vatandaşın nakit para ihtiyacına ilaç olacak kadar büyük bir kredi kampanyası olarak öne çıkıyor. Düşük faizli kredi kullanmak isteyenler PTT'nin bu kampanyasına yoğun ilgi gösterirken 50.000 TL'ye kadar kredi desteğini kaç ay vadeli alabileceğinizi merak ediyor. Düşük faizli PTT ihtiyaç kredisi kampanyasında 50.000 TL'lik kredi 36 ay vadeli olarak uygulanıyor. PTT kredi notuna göre değişen faiz oranları uyguluyor. Detaylı bilgi almak için PTT'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.