28 Nisan 08.44'te müjde geldi! 4A 4B 4C ayrımı olmadan emekliye 15.000 TL ek ödeme

Emekliye müjde 28 Nisan sabahı 08.44'te geldi. 4A 4B 4C ayrımı olmadan tüm emeklilere 15.000 TL Ek ödeme yatacak.

28 Nisan 08.44'te müjde geldi! 4A 4B 4C ayrımı olmadan emekliye 15.000 TL ek ödeme

Haftanın son gününde emekliye sürpriz haber var. Emekli maaşı alanlara yönelik banka promosyonları hafta sonu hafta içi fark etmeden hız kesmeden devam ediyor. Bu sabah saatlerinde de Yapı Kredi Bankası'ndan emekliye yeni duyuru geldi. Yapı Kredi Bankası emekli maaşını ikamesinde taşıyan ve 3 yıllığına almayı tahahüt eden tüm emeklilere tek para ödemesi yapacağız. Ek ödeme miktarı 15.000 TL olarak belirlenirken tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz verilecek ek para için şartlar da netleşti. Yapı Kredi Bankası'nın tüm emeklilere yönelik yeni promosyonu ve başvuru şartları haberimizde…

EMEKLİLER HEMEN 15.000 TL EK ÖDEME ALACAK

Emekli maaşını Yapı Kredi Bankası'na taşıyan ve 3 yıllığına buradan almayı TAHAHÜT eden tüm emeklilere hemen 15.000 TL Ek ödeme var. Yapı Kredi Bankası bu Ödeme için ek koşul koymadı. Sadece 3 yıllık maaş taşıma yeterli oluyor. Ayrıca 4A 4B 4c emeklisi olmak hiç fark etmiyor. Hangi kurumdan maaş aldığınızdan bağımsız bir şekilde maaş aramalarına göre karşılıksız ve geri ödemesiz tek para alma şansınız bulunuyor.

BAŞVURU İŞLEMLERİ MOBİLDEN YAPILABİLİYOR

Yapı Kredi'nin yeni emekli promosyonu kampanyasında başvurular mobil bankacılıktan Hızlı ve kolay yapılıyor. Ayrıca 7/24 bu şekilde başvuru yapmak mümkün hale geliyor. Mobil ya da internet bankacılığı kullanmayan emekliler ise hafta içi Yani iş günlerinde Yapı Kredi Bankası şubelerine giderek başvuru yapabilir. Herhangi bir ek belge istenmiyor sadece T.C kimlik kartınızla birlikte başvuru yapmanız yeterli oluyor.

ÖDEMELER 3 İŞ GÜNÜ İÇİNDE HESAPLARDA

Yapı Kredi Bankası tarafından Hızlı ve kolay verilen promosyon ödemeleri sadece 3 iş günü içinde hesaplara yatıyor. Maaş aralığına göre promosyon desteği veren Yapı Kredi Bankası emekliye yönelik ek kampanyalarda düzenliyor. Yapı Kredi'den düşük faizli kredi faizsiz nakit avans veriyor ücretsiz havale ve EFT gibi ayrıcalıklara siz de sahip olabilirsiniz. Yapı Kredi'nin bu promosyon kampanyası 30 Nisan'a kadar geçerli. Geç kalmadan başvurunuzu yapın nisan ayı bitmeden 15.000 TL'lik ek para fırsatını değerlendirin.