Kahramanmaraş’ta korkutan deprem! Sarsıntı çevre illerden de hissedildi AFAD’dan açıklama var

Kahramanmaraş’ta hissedilen bir deprem meydana geldiği bildiriliyor. Depremle ilgili AFAD’dan yapılan son dakika açıklamaları takip ediliyor. Depremin merkez üssü Elbistan ilçesi olarak bildirilirken depremin büyüklüğü 4.4 olarak kaydedildi.

Kahramanmaraş’ta korkutan deprem! Sarsıntı çevre illerden de hissedildi AFAD’dan açıklama var

AFAD’dan yapılan son dakika açıklamasına göre, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin yerin 7 kilometre derinliğinde yaşandığı kaydedilirken sarsıntı çevre illerden de hissedildi.

DEPREMİN MERKEZ ÜSSÜ ELBİSTAN

6 Şubat depremlerinin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ta bugün korkutan bir sarsıntı daha yaşandı. Merkez üssü Elbistan olan sarsıntının büyüklüğü 4.4 olarak ölçüldü. Saat 11.26 sularında meydana gelen depremle ilgili AFAD'dan son dakika açıklaması geldi. AFAD, sarsıntının yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldiğini kaydetti.

kahramanmaras-ta-korkutan-deprem-sarsinti-cevre-illerden-de-hissedildi-afad-dan-aciklama-var.jpg

SARSINTI ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturdu. Depremi hissedenler büyük korku ve panik yaşadı. Elbistan merkezli depremin Kahramanmaraş'la beraber çevre illerden de hissedildiği belirtildi.