Melek Baykal; Biri manken bir türkücü oynayamam

Müjdat Gezen'in programına konuk olarak katılan Melek Baykal'dan seneler sonra Cennet Mahallesi itirafı geldi.

Melek Baykal; Biri manken bir türkücü oynayamam

Usta oyuncu kendisine ilk teklif geldiğinde Alişan ve Çağla Şıkel'in adını duyunca verdiği tepki şaşkına çevirdi. Melek Baykal o iki isimden memnun olmadığını ve o isimlerle dizide rol almak istemediğini dile getirdi. Cennet Mahallesi dizisinin sevilen karakterleri Pembe ve Yunus seneler sonra bir araya geldi. Melek Baykal Müjdat Gezen ile Bizim Ev'e konuk olarak yıllar sonra bomba etkisi yaratacak bir itirafta bulundu.

melek-baykal-biri-manken-biri-turkucu-oynayamam.jpg

OYNAYACAK İSİMLERDEN MEMNUN DEĞİLDİ

Cennet Mahallesi'nde Pembe karakterine hayat veren Melek Baykal o dönem dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu ile ilk görüşmesinden sonra başrolde oynayacak isimlerden memnun olmadığını söyleyerek şaşkınlık yarattı.

melek-baykal-biri-manken-biri-turkucu-oynayamam-001.jpg

“TÜRKER ABİ HAVAYI ÇOK İYİ KOKLAYAN BİR ADAMDI”
Müjdat Gezen ile Bizim Ev programında samimi itiraflarda bulunan usta oyuncu Melek Baykal, Alişan ve Çağla Şikel'in o dönem ekran tecrübesinin olmaması ve birinin türkücülük, diğerinin ise modellikten geliyor olması sebebiyle ön yargı sahibi olduğunu dile getirerek, "Ben ikisine de karşı çıkmıştım. Çünkü Türker İnanoğlu benimle ilk konuştuğunda dedi ki Alişan ve Çağla Şikel var. Dedim ki o zaman beni affedin ne olur, çünkü ben biri manken diğeri türkücü oynayamam kusura bakmayın. Israrla 'Sen bana güven, olacak' dedi ve gerçekten de oldu. Türker abi havayı çok iyi koklayan bir adamdı” ifadelerini kullandı.