Zamlı Emekli Bayram İkramiyesine EK ZAM Geliyor! Kulislere Düştü: 5000 TL Olacak

Zamlı emekli bayram ikramiyesi ile ilgili bomba iddia kulislere düştü. Emekli Bayram ikramiyesine ek zam geliyor. Bayram ikramiyeleri 5000 TL'ye yükselecek.

Zamlı Emekli Bayram İkramiyesine EK ZAM Geliyor! Kulislere Düştü: 5000 TL Olacak

Zamlı Emekli Bayram İkramiyesine EK ZAM Geliyor! Kulislere Düştü: 5000 TL Olacak!

Milyonlarca emekliye heyecanlandıran açıklamayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde Ordu'da yaptı. Yaklaşan Ramazan bayramı öncesi emekli Bayram ikramiyesine zam var mı sorusu da böylece yanıt buldu. Emekli bayram ikramiyesi 2000 TL'den 3.000 TL'ye yükseltirdi. Ancak bugün kulislere bomba bir iddia daha düştü. Emekli Bayram ikramiyesine ek zam yapılacak. Son dakika haberine göre emekli bayram ikramiyesi 5.000 TL olacak.

Emekli maaşı olanların gündeminde son dönemlerde bayram ikramiyesi zammı vardı. Ocak 2024 emekli maaş zammının belli olması ile birlikte gözler Bayram ikramiyelerine çevrilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Geçtiğimiz günlerde Ordu mitinginde milyonlarca emeklinin beklediği haberi duyurdu. Emekli Bayram ikramiyelerine yapılan zam belli oldu. Geçtiğimiz yıl 2000 TL olarak ödenen emekli Bayram ikramiyeleri bu kararla birlikte 3000 TL'ye yükseltilmiş oldu. Ancak emekliler için bugün sürpriz bir iddia daha gündeme geldi. Emekli Bayram ikramiyesine bir zam daha geliyor. Son dakika haberine göre emekli bayram ikramiyesi 5000 TL olacak.

emekli-bayram-ikramiyesi-1.jpg

KULİS BİLGİSİ: EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ 5000 TL’YE ÇIKACAK

Emekli bayram ikramiyesi ile ilgili bomba ek zam iddiası ekonomi yazarı Şeref Oğuz’dan geldi. Bugün Kaleme aldığı köşe yazısında emekli Bayram ikramiyesine yapılan zamları değerlendiren Şeref Oğuz, ikramiye ödemelerine 2000 TL'lik ilave artış yapılacağını öne sürdü. Bu artışla beraber emekli bayram ikramiyesi 5 bin liraya yükselecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BEKLENEN TARİHTEN ÖNCE AÇIKLADI

Milyonlarca emekli vatandaş bu yıl emekli bayram ikramiyesi zammı bekliyordu. Ancak zamlı dairem ikramiyelerinin mart ayı ortalarında açıklanacağı düşünülüyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise Ordu'da mitingde Bayram ikramiyelerine ilişkin önemli Bir açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, geçtiğimiz yıl 2000 TL olarak ödenen Bayram ikramiyesinin bu yıl 3.000 TL olarak ödeneceğini Böylece Bayram ikramiyelerine 1000 liralık bir zam yapılmış oldu.

emekli-bayram-ikramiyesi-2.jpg

SEÇİM ÖNCESİ EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİNE İLAVE ZAM AÇIKLANABİLİR

Ekonomi yazarı Şeref Oğuz bugünkü köşe yazısında Hükümete yakın kaynaklardan aldığı ilave zam bilgilerini aktardı. Emekli Bayram ikramiyelerine 2.000 TL'lik bir zammın söz konusu olacağını öne süren Şeref Oğuz, seçim öncesinde bu yönde bir açıklamanın geleceğini iddia etti. Emekliye müjdeli haberim mart ayı ortalarında verileceğini söyleyen Şeref Oğuz, iddiasının Bir adım ileriye taşıyarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konuda açıklama yapacağını dile getirdi.

Emekli bayram ikramiyesi ile ilgili zam kulisleri gerçek çıkarsa emekliler Ramazan Bayramı öncesi 5.000 TL kurban bayramı öncesi 5000 TL olmak üzere toplamda 10.000 TL'lik bayram ikramiyesi alacak. Böylece 2024 yılında Bayram ikramiyeleri ile birlikte emekliler 13. Maaşı da almış olacak.