Aldatmak dizisinde veda!

Dizinin genç oyuncularından İrem Tuncer, kadroya vedası geceye damga vurdu.

Aldatmak dizisinde veda!

Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Feyza Sevil Güngör, Caner Şahin, Berkay Ateş, Meltem Baytok ve Nursel Köse'nin beraber yer aldığı Aldatmak dizisinin geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümünde beklenmedik bir veda yaşandı. Dizinin genç oyuncularından İrem Tuncer, kadroya vedası geceye damga vurdu.

aldatmak-dizisinde-veda.jpg

SERRA KARAKTERİ DİZİDEN AYRILDI

Dizide İpek'le tartışırken merdivenden düşen Serra, yaşamını yitirdi. Hikayesi bittiği için diziden ayrılmak durumunda kalan Serra karakterini canlandıran İrem Tuncer, sosyal medya hesabından bir veda paylaşımı yaptı. Setten kareleri paylaşan güzel oyuncu, paylaşımında "Bu bir Serra'ya veda postudur… Başından beri içinde olmaktan gurur duyduğum bu güzel proje için Aldatmak ailesine çok teşekkür ederim. Yüreğim biraz buruk yazıyorum bu açıklamayı o kadar güzel dostlar biriktirdim ki. En büyük teşekkürlerimden biri de hayranı olarak karşılıklı oynamaktan gurur duyduğum Cem Bender'e iyi ki sendin Cem Abi. bu uzun yolda bu güzel ekiple yeniden karşılaşmak en büyük dileğim. Umarım bana yaşatılan bu güzel hissin karşılığını verebilmişimdir. Her şey için teşekkür ederim. Elveda Serra" ifadelerini kullandı.

aldatmak-dizisinde-veda-001.jpg

İREM TUNCER KİMDİR?

İrem Tuncer, 13 Mayıs 1999 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Lise sıralarından itibaren oyunculuğa merak salan güzel oyuncu, ilk olarak Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü bitirmiştir ardından ise Müjdat Gezen Sanat Akademisinde eğitim almıştır. Mahşer-i Cümbüş ekibinde yer alarak oyunculuk yapmaya başlamış olan ünlü oyuncu, ilk olarak 2016 yılında “Beş Para Etmez Varyete” isimli tiyatro oyununda rol aldı. Bu oyunun ardından ise 2017 yılında “Artiz Mektebi” adındaki tiyatro oyunu ile kariyerine devam etti.