Ateş Kuşları dizisinden final kararı

ATV ekranlarında yayınlanan Ateş Kuşları dizisinin final tarihi netlik kazandı. Daha önce final tarihi ertelenen dizi 54. bölümle ekran macerasını sonlandırmaya hazırlanıyor.

Ateş Kuşları dizisinden final kararı

İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik'in başrolünde yer aldığı Ateş Kuşları dizisi final yapıyor.

ates-kuslari-dizisinden-final-karari.jpg

54. BÖLÜMLE VEDA EDECEK
Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, geçtiğimiz aylarda dizi için final kararı alınmış, senaryo da yazılmış fakat daha sonra projenin sezon sonuna kadar uzatılmasına karar verilmişti. Kendi seyirci kitlesini oluşturmayı başaran diziyle alakalı ertelenen final kararı geçtiğimiz gün alındı. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizinin 54. bölümde ekrana veda edeceği bilgisi edinildi. "Ateş Kuşları" dizisinin bu cuma 52. bölümü yayınlanacak.

ates-kuslari-dizisinden-final-karari-001.jpg

İLAYDA ALİŞAN KİMDİR?
İlayda Alişan 26 Şubat 1996 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Anne tarafından Erzincanlı, baba tarafından Trabzonlu olan İlayda Alişan, Behçet Kemal Çağlar Lisesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Moda Tasarım okudu. Hayatının dönüm noktası olarak babasının arkadaşının habersiz bir şekilde kendisini ajansına kayıt etmesi ile birlikte küçük yaşlardan itibaren sektöre giriş yaptı. Oyunculuk hayatına reklam filmlerinde oynayarak başlamıştır. İlk olarak 2011 yılında Kanal D'de yayımlanmaya başlayan, başrollerinde Çetin Tekindor ve Bülent İnal gibi oyuncuların yer aldığı Bir Çocuk Sevdim dizisinde Merve karakteriyle rol alan Alişan, Kariyerine TRT 1'de yayınlanan Gönül Hırsızı ile devam etmiştir, sonrasında Ayça Bingöl, Evrim Alasya ve Ekin Koç'la birlikte Benim Adım Gültepe'de Nurten karakteriyle dikkat çekmeye devam etmiştir.