ATV Kuruluş Osman yeni bölüm neden yayınlanmadı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman?

Başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı Kuruluş Osman dizisinin bu haftaki bölümü yine ilgiyle beklenirken Kuruluş Osman hayranlarını üzecek bir haber geldi. Sevilen dizi bu hafta ekranda olmayacak.

ATV Kuruluş Osman yeni bölüm neden yayınlanmadı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman?

ATV ekranlarında yayınlanan ve uzun yıllardır ekran macerasına başarılı bir şekilde devam eden sevilen dizi Kuruluş Osman’ın bu haftaki yeni bölümünü heyecanla bekleyen izleyici hayal kırıklığı yaşayacak. Sevilen dizinin bu haftaki yeni bölümü ekranda olmayacak. Peki, Kuruluş Osman yeni bölüm neden yok? ATV Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? Kuruluş Kuruluş Osman yayınlanmayacak mı? Kuruluş Osman hangi gün, saat kaçta ekrana gelecek? Kuruluş Osman bu akşam neden yayınlanmadı? İşte tüm detaylar…

YENİ BÖLÜMÜ BU AKŞAM YAYINLANMAYACAK

Her Çarşamba ekrana gelen ve izlenme rekorları kıran sevilen dizi Kuruluş Osman’ın bu haftaki yeni bölümü de heyecanla bekleniyordu. Ancak dizinin yeni bölümünün bu hafta ekranda olmayacağı öğrenildi. Sevilen dizi bayram arası verdi. Ramazan Bayramı haftası dolayısıyla ekran macerasına kısa bir ara veren dizi bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelmeyecek. Bu akşam ATV ekranlarında saat 20.00’de yabancı sinema Örümcek Adam: Eve Dönüş yer alacak.

atv-kurulus-osman-yeni-bolum-neden-yayinlanmadi-kurulus-osman-yeni-bolum-ne-zaman.jpg

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Bu gelişme sonrasında gözler Kuruluş Osman’ın yeni bölüm tarihine çevrildi. Büyük bir ilgiyle izlenen dizinin yeni bölümüyle ne zaman ekranda olacağı merak ediliyor. Dizinin yeni bölümü yine büyük bir heyecan ve merakla beklenirken gözler yeni bölümün ekrana geleceği tarihte. Kuruluş Osman dizisi 17 Nisan 2024 Çarşamba akşamı yepyeni bölümüyle saat 20.00’de ATV ekranlarında olacak.