Banu Alkan’dan kocasıyla ilgili yapılan yoruma bomba yanıt

Yeşilçam'ın Afrodit lakaplı efsane oyuncusu Banu Alkan, iki senedir aşk yaşadığı Kemal Yıldız'la sessiz sedasız evlendiğini duyurmuştu.

Banu Alkan’dan kocasıyla ilgili yapılan yoruma bomba yanıt

Banu Alkan sosyal medya hesabından sık sık eşiyle paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Alkan bir takipçisi tarafından eşine yapılan bir yoruma kayıtsız kalamadı. Yeşilçam'ın ünlü isimleri arasında yerini alan Banu Alkan yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettirmeye devam ediyor.

banu-alkandan-kocasiyla-ilgii-yoruma-bomba-yanit.jpg

“MEMELERİ ÇOK BÜYÜK”

Türk sinemasının Afrodit'i Banu Alkan, açıklamaları ve özel hayatıyla tüm dikkatleri üzerine çekmekte oldukça başarılı bir isim. BanuAlkan, 153 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlar yapmayı ihmal etmiyor. Yaklaşık olarak iki yıldır kendisinden 20 yaş küçük Kemal Yıldız'la birlikte olan Afrodit lakaplı Banu Alkan geçtiğimiz günlerde yüzüğünü göstererek evlendiğini cümle aleme duyurmuştu. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanmaya özen gösteren Afrodit geçtiğimiz gün de eşinin karesini sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Sosyal medyada paylaşımı yorum yağmuruna tutuldu. Afrodit eşine yapılan bir yoruma yanıtsız kaldı. Kemal Yıldız'a yapılan “Memeleri çok büyük” yorumuna “Sporla yapılıyor bebeğim” yanıtını verdi.

banu-alkandan-kocasiyla-ilgii-yoruma-bomba-yanit-001.jpg

BANU ALKAN HAKKINDA
Sinema ve dizi film oyuncusudur, 1 Nisan 1958 tarihinde Dubrovnik / Hırvatistan’da dünyaya gelmiştir. “Afrodit” lakabıyla tanınmaktadır. Gerçek adı Hırvatça “Yaban Gülü” anlamına gelen Liz Remka Rebroyna’dır. Marangoz bir babanın beşinci çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. 11 yaşındayken ailesiyle birlikte Dubrovnik'ten Balıkesir’in Edremit ilçesine göç etmiştir.