Bayramın ilk günü sahne alan yıldız Tilbe kendini kaybetmişçesine dans etti

Şarkıları, kıyafet tercihi ve danslarıyla uzun yıllardır adından söz ettirmeyi başaran ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde Kıbrıs'ta sahne aldı.

Bayramın ilk günü sahne alan yıldız Tilbe kendini kaybetmişçesine dans etti

Yıldız Tilbe, dansıyla yine büyük şaşkınlık yarattı. Renkli kişiliğiyle bilinen Yıldız Tilbe, konserinde pembe taytın üzerine mor elbise giymeyi tercih etti.

bayramin-ilk-gunu-sahne-alan-yildiz-tilbe-kendini-kaybetmiscesine-dans-etti.jpg

SAHNEDE ADETA KENDİNDEN GEÇTİ
Yüksek topuklu ayakkabısıyla tüm dikkatleri üzerine toplayan Yıldız Tilbe, art arda sevilen şarkılarını seslendirirken dans etmeyi de ihmal etmedi. Sesiyle adeta kulakların pasını silen Yıldız Tilbe, bir ara kendisini darbukanın ritmine kaptırarak kendini kaybetmişçesine dans etti. Yıldız Tilbe’nin sahnedeki dansı kısa sürede sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

bayramin-ilk-gunu-sahne-alan-yildiz-tilbe-kendini-kaybetmiscesine-dans-etti-001.jpg

YILDIZ TİLBE HAKKINDA
Yıldız Tilbe 16 Temmuz 1966, İzmir’de dünyaya gelmiştir, Kürt ve Zaza kökenli Türk şarkıcı-şarkı yazarıdır. İzmir'in Konak ilçesine bağlı Gültepe semtinde doğmuş olan Yıldız Tilbe, Kürt ve Zaza kökenli ailesinin altı çocuğundan en küçüğü. Ailesi içinde "Yadigar" takma adıyla hitap edildi. Tuncelili ve zaza kökenli olan Annesinin Altun, Ağrılı ve kürt kökenli babasının adı Ali'dir. Babası Ali Tilbe mevsimlik işçi olarak çalışmıştır. Orta ikinci sınıfta okuduğu Mustafa Rahmi Balaban Okulu'nda eğitimini bırakmak zorunda kalmıştır, küçük yaşlardan itibaren şarkı söylemeye başladı. 18 yaşından önce evlendi. Evliliğinden "Sezen Burçin" adında bir kız çocuğu bulunmaktadır. Daha sonra 5 yıl evli kaldığı Güngör Karahan'dan boşanmıştır. Sonraları İzmir'de çeşitli gece kulüplerinde şarkıcılık yapmaya başladı.