Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde bomba ayrılık

Atv’nin salı akşamları yayınlanan başarılı dizisi “Ben Bu Cihana Sığmazam”ın güçlü oyuncu kadrosunda bir ayrılık yaşanması bekleniyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde bomba ayrılık

Dizide Erman Barka rolüne can veren Levent Özdilek diziye veda etmeye hazırlanıyor. Başrollerini Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan Saban'ın beraber paylaştığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde şaşırtan bir veda gündeme geldi.

ben-bu-cihana-sigmazam-dizisinde-bomba-ayrilik.jpg

YAYINLANACAK OLAN YENİ BÖLÜMDE VEDA EDECEK
“Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinde sezon sonuna yaklaştıkça ayrılıklar peş peşe yaşanacak. Bayram tatili veren dizinin perşembe günü sete çıkması planlanıyor. Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre; yönetmen Mustafa Şevki Doğan’ın imza attığı diziden iddialı bir isim diziden ayrılıyor. Gökhan Horzum’un yazdığı dizinin Erman Barka’sı Levent Özdilek önümüzdeki bölümde diziye veda edecek Sezon finali mi, yoksa final mi yapacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak olan diziye son olarak Murat Han “Tura” karakteriyle katılım sağlamıştı.

ben-bu-cihana-sigmazam-dizisinde-bomba-ayrilik-001.jpg

LEVENT ÖZDİLEK KİMDİR?
Levent Özdilek, sinema kariyerine 1967 yılında Yılmaz Güney'in yönettiği bir filmle adım attı. Bu dönemden itibaren sinema dünyasında hızla yükselişte olan bir grafik çizen Özdilek, oyunculuğuyla dikkat çekmiş ve birçok önemli projede rol almayı başarmıştır. Sanat hayatındaki başarılı performansları, ona Türk sinemasının önemli isimleri arasında kendine sağlam bir yer edinme fırsatı sağlamıştır. Levent Özdilek, sadece sinemada değil, aynı zamanda televizyon dünyasında da iz bıraktı. Birbirinden farklı karakterlere hayat verdiği dizilerle televizyonseverlerle buluşan Özdilek, her rolünde kendine özgü bir performans sergileyerek izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. "Kavak Yelleri," "Adı Mutluluk," "Kuruluş Osman" gibi projelerdeki başarılı oyunculuğu ile adından sık sık söz ettirmiştir.