Burcu Biricik deniz sezonunu açtı!

Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı 'Nalan' karakteri ile hafızalarda yer edinen Burcu Biricik deniz sezonunu açtı.

Burcu Biricik deniz sezonunu açtı!

5 aylık aylık hamile olan Burcu Biricik kırmızı bikinisiyle verdiği pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Son olarak Camdaki Kız dizisinde can verdiği 'Nalan' karakteri ile ün hayatının zirvesini yaşayan Burcu Biricik sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanmaya devam ediyor. Deniz sezonunu açan güzel oyuncu sahil pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

burcu-biricik-deniz-sezonunu-acti.jpg

DENİZ SEZONUNU AÇTIK DAYIMIZLA

2016 senesinde nikah masasına oturduğu Emre Yetkin ile mutlu bir evliliği obulunan Burcu Biricik, şimdilerde anne olmak için heyecanla gün sayıyor. Kız bebek bekleyen ve hamileliğinin dördüncü ayında olan ünlü isim bu süreçte oyunculuğa ara vermeyi tercih etti. Deniz sezonunu açan güzel oyuncu erkek kardeşiyle poz vererek, "Deniz sezonunu açtık dayımızla" ifadelerini kullandığı bir not yazdı.

burcu-biricik-deniz-sezonunu-acti-001.jpg

BURCU BİRİCİK HAKKINDA
Burcu Biricik, 4 Mayıs 1989 tarihinde Antalya’da dünyaya gelmiştir. 2006 yılında Antalya’da düzenlenen Miss Mediterranean güzellik yarışmasında Akdeniz Kraliçesi seçilmiştir. Lise yıllarında katıldığı tiyatro festivalinde ödül aldıktan sonra profesyonel anlamda oyuncu olmaya karar veren Biricik, Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümünde lisans eğitimini tamamlarken, aynı zamanda da Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi almıştır. Burcu Biricik, oyunculuk kariyerine Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda stajyer kadroda yer alarak başlamıştır. Burada İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım ve Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda rol almıştır.