Cansu Taşkın'ın kardeşinden Sinan Akçıl ifşası

Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın’ın aşk görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Cansu Taşkın'ın kardeşinden Sinan Akçıl ifşası

Videoyu paylaşan Elif Vurgun bu defa da Sinan Akçıl'dan kendisine gelen mesajı ifşa etti. Yılmaz Erdoğan ile birlikte olduğunu duyuran Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun, çiftin fotoğraflarını paylaşınca gündemde adeta boba etkisi yaratmıştı. Vurgun paylaşımlarından birine "Yılmaz abim bana kızmaz" notunu yazmıştı.

cansu-taskinin-kardesinden-sinan-akcil-ifsasi-001.jpg

“AFERİM KIZ SANA”
Yılmaz Erdoğan’ın Cansu Taşkın ile aşk pozuna Sinan Akçıl’dan dikkat çeken bir yorum geldi. Sinan Akçıl, Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın’ın aşk videosunu paylaşan Elif Vurgun’a Instagram’dan mesaj attı. Cansu Taşkın’ın kardeşi Vurgun’a, “Aferim kız sana” diye mesaj gönderdi. Vurgun ise mesajı Instagram hesabında ifşa etti.

cansu-taskinin-kardesinden-sinan-akcil-ifsasi.jpg

SİNAN AKÇIL KİMDİR?
20 Mayıs 1982 tarihinde Hollanda’nın Leeuwarden şehrinde dünyaya gelmiştir. Aslen Çanakkale Biga’lıdır. Müzik adamı olan keman virtüözü ve Tekfen Filarmoni Orkestrası şefi Saim Akçıl'ın oğludur. Annesinin adı Gaye Çağlayan’dır. Piyanist İdil Akçıl'ın kardeşidir. Aile 1982 yılında Hollanda’nın Leeuwarden şehrinden İstanbul’a taşınmıştır. Anne ve babası daha sonra boşanmıştır. Müzik hayatına 6 yaşında Kadıköy Belediye Konservatuarı Piyano Bölümü'nde başlayan Sinan Akçıl, eğitimini konservatuarda sürdürmüştür. 9 yaşında Konservatuarı bırakıp St. Benoit Fansız Lisesi'ne girmiştir. St. Benoit Lisesi öğrencisiyken 1995 yılında okul orkestrasında yer aldı ve aynı yıl pop dalında ilk beste ödülünü kazanmıştır.