Cem Yılmaz'dan Yılmaz Erdoğan’a bomba gönderme

Son günlerde Cansu Taşkın ile aşk pozları gündemde adeta bomba etkisi yaratan Yılmaz Erdoğan'a bir gönderme de Cem Yılmaz'dan geldi. Cem Yılmaz'ın sözleri sosyal medyada büyük etki yarattı.

Cem Yılmaz'dan Yılmaz Erdoğan’a bomba gönderme

Yılmaz Erdoğan'ın, 2 senedir Cansu Taşkın ile birlikte olduğu iddiaları gündemde yerini almıştı. Cansu Taşkın özel hayatına dair sorular devam edince "Çok girmek istemiyorum o konulara, benim için çok değerli bir insan" şeklinde ifadeler kullanmıştı. Cansu Taşkın aşkını ilan ettikten kısa süre sonra çiftin aşk pozları da sosyal medyada hızla yayıldı.

cem-yilmazdan-yilmaz-erdogana-bomba-gonderme.jpg

“DİLBER KARAKTERİNİ BENDEN ESİNLENİP YAZDI”

Cem Yılmaz’dan da Yılmaz Erdoğan-Cansu Taşkın birlikteliğine gönderme gecikmedi. “Dilber’i yazmadan önce bana ‘Dizi mi yoksa film mi yapsam?’ diye sordu" şeklinde konuşan Cem Yılmaz devamında ise: "Bir tarafınla yaz, tutar’ dedim. Bir baktık, gerçekten bi tarafıyla yazmış.” Cansu Taşkın “Yılmaz, Dilber karakterini benden esinlenip yazdı” ifadelerini kullandı.

cem-yilmazdan-yilmaz-erdogana-bomba-gonderme-001.jpg

CANSU TAŞKIN KİMDİR?
Cansu Taşkın, 15 Kasım 1992 tarihinde İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Liseden mezun olmuştur. Besteci Metin Özülkü dayısıdır. Cansu Taşkın, 16 yaşında İzmir Fuarı'nda podyuma çıkarak modellik yapmaya başlamıştır. İlk yarışma deneyimini 17 yaşında dünya modellik yarışmasına katılarak dördüncü seçilerek kazanmıştır. Birçok modacı ile model olarak çalışma fırsatı yakalamıştır “Modelliğe İtalya’nın Milano şehrinde devam etmek en büyük hayalim” diyen Cansu Taşkın, Türkiye’de birçok defileye çıktı.