Cenk Eren'in yüz gerdirme ameliyatına ödediği para ağızları açık bıraktı

Renkli kişiliği ve şarkılarıyla her daim adından söz ettirmeyi başaran Cenk Eren, geçtiğimiz günlerde daha genç görünmek için bıçak altına yatmıştı. Şarkıcının ameliyat için kesenin ağzını açtığı ortaya çıktı.

Cenk Eren'in yüz gerdirme ameliyatına ödediği para ağızları açık bıraktı

Aramızda Kalmasın programında yer alan bir habere göre, 58 yaşındaki Cenk Eren, derin yüz gerdirme adı verilen bir operasyon için bıçak altına yattı. Çenesinin belirgin olması için dolgu yaptıran Cenk Eren, boynunu da gerdirmeyi ihmal etmedi. Şarkıcının yaptırdığı işlemlerin bedeli ise 800 ile 1 milyon TL arasında değiştiği öğrenildi.

cenk-erenin-yuz-gerdirme-ameliyatina-odedigi-para-agizlari-acik-birakti.jpg

cenk-erenin-yuz-gerdirme-ameliyatina-odedigi-para-agizlari-acik-birakti.jpg

Bıçak altına yatan Cenk Eren, işlemlerin 9. gününde sargılı yüzünü sosyal medya hesabından paylaşarak hayranlarının beğenisine sunmuştu. Ünlü ismin son hali sosyal medya kullanıcıları tarafından dünyaca ünlü oyuncu George Clooney'e benzetildi .

cenk-erenin-yuz-gerdirme-ameliyatina-odedigi-para-agizlari-acik-birakti-001.jpg

CENK EREN KİMDİR?
Asıl adı Yüksel Venedik olan Cenk Eren, 1966 yılında Ankara'da doğmuştur. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini Ankara'da tamamlamıştır. Liseden mezun olduktan sonra Kültür Bakanlığı Devlet Halk Dansları Topluluğu’nda 1 sene dansçı olarak görev yapmıştır. Sahne hayatına başlamadan evvel en yakın arkadaşı Murathan Mungan kendisine Cenk Eren adını koymuştur. Müzik hayatına ilk kez yine Ankra'da çeşitli gece klüplerinde sahne alarak başlamıştır. 1985 yılında “Ankara Radyosu Çok sesli Gençlik Korosu"nda korist olarak görev almaya başlamıştır. Sahne çalışmaları ağır basınca Ankara Radyosu'ndan istifa edip, gece klübü çalışmalarına devam etmiştir.