Ceyda Düvenci'nin kızı şarkı söyledi’ eski eşlerin birbirine yorumları ise takdir topladı

Ceyda Düvenci 2008 senesinde nikah masasına oturduğu iş insanı Engin Akgün ile evliliğinden dünyaya gelen kızları Melisa Akgün, doğar doğmaz beyin kanaması geçirdiği içi Serebra Palsi hastası olmuştu.

Ceyda Düvenci'nin kızı şarkı söyledi’ eski eşlerin birbirine yorumları ise takdir topladı

Engin Akgün, kızının şarkı söylediği anları sosyal medya hesabından paylaşınca Ceyda Düvenci'nin eski eşi Bülent Şakrak'tan yorum geldi. Melisa Akgün, Sıla Gençoğlu'nun 'Zahmet Olmazsa' adlı yeni şarkısını seslendirdi. Kızının videosunu sosyal medya hesabından yayınlayan baba Akgün, "Güzel kızım çok güzel söylüyorsun" notunu yazdı.

ceyda-duvencinin-kizi-sarki-soyledi-eski-eslerin-birbirine-yorumlari-ise-takdir-topladi.jpg

KARŞILIKLI YORUM YAPTILAR

Ceyda Düvenci ile 8 yıl evli kalan ve bu süreçte Melisa ile yakından ilgilenen Bülent Şakrak, paylaşıma "Aşkım" yazarak kalp ve nazar boncuğu emojisi koydu. Şakrak'ın yorumuna yanıt veren Engin Akgün "Çok içinden söylüyor be Bülent baba sayende" ifadelerini kullandı. Bülent Şakrak ise Melisa'nın babası, eşinin eski kocasına "Estağfurullah Engin baba, ne yaptıysa kendi yaptı benim kuzum. Biz hep birlikte yanındayız sadece" ifadelerini kullandı.

ceyda-duvencinin-kizi-sarki-soyledi-eski-eslerin-birbirine-yorumlari-ise-takdir-topladi-001.jpg

ENGİN AKGÜN KİMDİR?
Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci ile 2008 yıllında evlenen iş adamı Engin Akgün’dür. 1995 yılında Ceyda Düvenci ile rol aldığı ‘’Palavra Aşklar ‘’adlı dizide şöhret kazandıktan daha sonra, Star TV’de yayımlanan Türkiye’ye güzellik yarışmasında 3. Seçilen Ceyda Düvenci, olduktan sonra ün kazanmaya başlamıştır. Düvenci en büyük adım olarak Şebnem Dönmez’den ‘’Sabah Şekerliğini’’ alması ile başlayıp, tanınan bir isim haline dönüşmüştür. Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci ve Engin Akgün çiftinin evliliğinden bir kız çocukları olmuş fakat Düvenci ve Akgün çifti 2013 yılında boşanıp, daha sonra Bülent şakrak ile nikah masasına oturmuştur.