Damla Ersubaşı babasının ölüm haberini verirken küfürler savurdu

Sihirli Annem dizisiyle ün kazanan oyuncu Damla Ersubaşı'nın babası Ersubaşı, babasının vefat haberini verdikten sonra eski eşine ve eşinin kardeşine hakaretler savurdu. Ersubaşı ağızları açık bırakan ifadeler kullandı.

Damla Ersubaşı babasının ölüm haberini verirken küfürler savurdu

"Sihirli Annem"in Tuğçe'si olarak bilinen Damla Ersubaşı ve eski eşi Mustafa Can Keser arasında son dönem velayet kavgası alevlenmişti. "Uyuşturucu batağına düştüm. Eşimin ailesinin parasını kumarda yedim" şeklinde konuşan Damla Ersubaşı o hallerinin montaj olduğunu dile getirmişti.

damla-ersubasi-babasinin-olum-haberini-verirken-kufurler-savurdu.jpg

“TORBACI SERKAN KESER”

Damla Ersubaşı şimdi de babasının ölüm haberini paylaşırken söyledikleriyle gündemde yerini aldı. Babasını paylaşarak acısını ifade eden Damla Ersubaşı "Gitti pamuğum bitti her şeyim" şeklinde konuştu. Sonrasında ise adeta sinir krizi geçiren oyuncu paylaşıma "P.zevenk" yazarak akıl almaz ifadeler kullandı. Damla Ersubaşı paylaşımda "Torbacı Serkan Keser ne oldu canım kızlarım derken iyiydi he benim babamın kalbi dururken şimdi ne oldu? P.zevenk kardeşin beni arayıp iyi ki öldü derken iyiydi di mi? Torbacı Serkan Keser he?" sözleri büyük şaşkınlık yarattı. Serkan Keser ise "İspat edemediğin her şeyin hesabını mahkemede vereceksin" diyerek şu paylaşımları yaptı:

damla-ersubasi-babasinin-olum-haberini-verirken-kufurler-savurdu-002.jpg

DAMLA ERSUBAŞI KİMDİR?

Bir zamanların sevimli oyuncusu Damla Ersubaşı, 1993 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nde tamamlamıştır. Küçük yaşlarda ekranlara gelen Damla Ersubaşı, 1999 yılında Yılan Hikayesi dizisi ile izleyenler karşısına çıkmıştır. Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteri ile ün kazanmıştır. Her Halimle Sev Beni, OKS Anneleri, Doktorlar, Arka Sokaklar, Aşka Sürgün, Sihirli Annem, Aslı ile Kerem ve Benimle Evlenir misin dizilerinde yer almıştır.