Ece Seçkin'den İzzet Yıldızhan’a tepki

Daha önce yaptığı bir açıklamada kadın sanatçıların kıyafetlerine eleştiride bulunarak "Burası Türkiye. Herkes bu topluma göre yaşamalı.

Ece Seçkin'den İzzet Yıldızhan’a tepki

Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet" ifadelerini kullanan İzzet Yıldızhan, teknede üstsüz halde şarkı söyleyince Ece Seçkin'den tepki gecikmedi.

ece-seckinden-izzet-yildizhana-tepki.jpg

SAHNEYE KÜLOTLA ÇIKMASINLAR DEMİŞTİ

İzzet Yıldızhan'ın teknede eğlendiği anlara kayıtsız kalamayan şarkıcı Ece Seçkin "Bize 'Sahneye külotla çıkmayın çocuğumun psikolojisi bozuluyor' diyen İzzet abimin yarıçıplak halde hele loy loy yapması ve 18'liği saklayıp kapağı masada unutma ihtimali de benim psikolojimi bozuyor" ifadelerini kullandı. İzzet Yıldızhan, kadın sanatçıların sahne kıyafetlerini eleştiride bulunarak "Her sanatçının yaşam biçimi var, saygı duyarım ama şu da bilinmeli ki burası Türkiye. Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet. Ben demiyorum ki peçe ile çıksın. Ama sahne adabı denilen bir şey var. Ben ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum. Biz nispeten de olsa örf adetlerimize dikkat ediyoruz" şeklinde konuşmuştu.

ece-seckinden-izzet-yildizhana-tepki-001.jpg

ECE SEÇKİN KİMDİR?

Ece Seçkin, 12 Eylül 1991 yılında İstanbul’da ailesinin tek çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Müzik hayatına 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başlamıştır. Sadece piyano ve solfej üzerine müzik çalışmalarını devam ettirirken, 1998 yılında girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazanmıştır. Müziğe olan tutkusunun yanı sıra Filiz Coşkuner’den bale dersleri alarak, yaklaşık 8 yıl kadar bale ve dans eğitimlerine devam etmiştir. Lise yıllarında kendi kurduğu müzik grubunun solistliğini yapmaya başlamıştır. Okul yıllarında katıldığı çeşitli müzik yarışmalarında dereceler alan Ece Seçkin, 2006 yılında Levent Arslan’dan özel şan dersleri almaya başlamıştır.