Erdal Özyağcılar, Kadir İnanır hakkında konuştu

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden oyuncu sağlık durumu hakkında bilgi aktardı.

Erdal Özyağcılar, Kadir İnanır hakkında konuştu

Oyuncu ayrıca yoğun bakımda olan arkadaşı Kadir İnanır hakkında da yorumlarda bulundu. Usta oyuncu Erdal Özyağcılar geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Düzenli olarak doktoruna gittiğini söyleyen Erdal Özyağcılar, “Sonuçlar harika. Bunu yazmayın, nazar değer” ifadeleriyle espri yapmayı ihmal etmedi.

erdal-ozyagcilar-kadir-inanir-hakkinda-konustu.jpg

“2017’DE DE GEÇİRMİŞTİ”
Milliyette yer alan bir habere göre, usta oyuncu meslektaşı Kadir İnanır'ın yoğun bakımda olması hakkında da merak edilenleri yanıtladı. Erdal Özyağcılar, “Çok üzüldüm. 2017'de de geçirmişti. Güçlüdür ve sağlamdır. Allah sağlık versin herkese” ifadelerini kullandı.

erdal-ozyagcilar-kadir-inanir-hakkinda-konustu-001.jpg

ERDAL ÖZYAĞCILAR HAKKINDA
Erdal Özyağcılar, 1948 yılında Bursa İznik'de hayata gözlerini açmıştır. Şehir Tiyatrosu'ndaki görevinden emekli olarak ayrılmıştır. 1966 yılında “Ölüm Tarlası” adlı filmle sinemaya başlamıştır. Kibar Feyzo, Çöpçüler Kralı, Yılanların Öcü gibi çok beğenilen filmlerde oynamıştır. Son yıllarda daha çok TV çalışmalarına ağırlık veren Erdal Özyağcılar, Bizimkiler, Şehnaz Tango, Beşik Kertmesi, Elveda Rumeli, Yabancı Damat ve Karadağlar gibi dizilerde başrollerde oynamıştır. Yabancı Damat'taki Gaziantepli baklavacı Kahraman'ın ardından Elveda Rumeli dizisinde, Tolgahan Sayışman, Berrak Tüzünataç, Filiz Ahmet, Şebnem Sönmez gibi oyuncularla çalışmıştır. 1989-2002 yılları arasında 13 yıl kesintisiz olarak yayınlanan “Bizimkiler” adlı dizide 1997 yılına kadar apartman sakini Şükrü Başaran karakterini canlandırırken; Ercan Yazgan, Savaş Dinçel, Ayşe Kökçü, Mehmet Akan, Uğurtan Sayıner, Atılay Uluışık, Aykut Oray, Salih Kalyon, Selçuk Uluergüven, Ali Uyandıran, Rutkay Aziz, Buket Dereoğlu, Cihat Tamer, Engin Şenkan, Güzin Özipek, Kemal İnci, Meral Çetinkaya, Dursun Ali Sarıoğlu, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Cezmi Baskın, Zihni Göktay, gibi oyuncularla birlikte rol almıştır.