Galaya tarzıyla damga vurdu!

Son dönemde adı Aras Bulut İynemli ile aşk dedikodularına karışan güzel oyuncu Buse Meral, Erman Bostan’ın senaryosunu kaleme aldığı ve yönetmenliğini üstlendiği Furkan Andıç ile başrolünü paylaştığı 'Cadı' filminin galasına tarzıyla damgasını vurdu.

Galaya tarzıyla damga vurdu!

Transparan mini bir elbise giymeyi tercih eden Buse Meral, güzelliğiyle takipçileri tarafından beğeni toplamayı başardı. Ünlü oyuncu Buse Meral'ın adı son günlerde Bige Önal ile evliliğin eşiğinden dönen Aras Bulut İynemli ile anılıyordu. Aşk yaşadıkları ileri sürülen ünlü çift konuya dair herhangi bir açıklamada bulunmadı.

galaya-tarziyla-damga-vurdu.jpeg

TAKİPÇİLERİNDEN TAM NOT ALDI

Şimdilerde Furkan Andıç ile başrolünü beraber paylaştığı 'Cadı' filmiyle adından sık sık söz ettiren Buse Meral filminin galasında adeta büyüledi. Mini transparan bir elbise giymeyi tercih eden Buse Meral göğüs dekoltesiyle de dikkat çekmeyi başardı. Kombinini renkli takılar ile tamamlayan ünlü oyuncu bu haliyle takipçilerinden tam not almayı başardı. Buse Meral'ın gala tarzına sosyal medyada; 'Çok güzel görünüyorsun', 'Bu güzellik şaka mı?', 'Harika olmuşsun' şeklinde yorumlar yapıldı.

galaya-tarziyla-damga-vurdu.jpg

BUSE MERAL KİMDİR?

25 Temmuz 1999 yılında İstanbul'da hayata gözlerini açan Buse Meral'in çocukluğu da aynı şehirde geçmiştir. Şu sıralar 24 yaşında olan başarılı oyuncu, erken yaşlarda oyunculuk deneyimi yaşamıştır. Lise öğrenimini İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde bulunan Mareşal Fevzi Çakmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde tamamlayan genç oyuncu, 19 yaşında oyunculuğa adım atmıştır. 2018 yılında Ege'nin Hamsisi dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkan genç oyuncu, gösterdiği performansla ilgi odağı olmuştur. Başarılı oyuncu birçok markanın reklamlarında yer alarak oyunculuk serüvenine devam etmektedir.