Gonca Vuslateri sessiz sedasız evlendi

Bambaşka Biri dizisinde Sedef karakterini canlandıran Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyurmuştu.

Gonca Vuslateri sessiz sedasız evlendi

Yedi aylık hamile olan Gonca Vuslateri, tüm bilgilerini sır gibi sakladığı sevgilisiyle sessiz sedasız nikah masasına oturdu. Ünlü oyuncu eşiyle ilk pozunu da sosyal medya hesabından yayınladı. Oyuncu Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyurmuştu. Sevgilisinden 7 aylık hamile olan Gonca Vuslateri anne olmak için gün sayarken bebeğinin cinsiyeti de nihayet belli olmuştu. Vuslateri’nin bebeğinin cinsiyetinin kız olduğu öğrenilmişti.

gonca-vuslateri-sessiz-sedasiz-evlendi.jpg

AYNI SEKTÖRDEN OLMAMANIN HUZURUNU YAŞADIM

Geçtiğimiz günlerde bir programa konuk olan Gonca Vuslateri, sevgilisiyle ilgili yorumlarda bulundu. Bebeğinin babasının devlet memuru olduğunu dile getiren ünlü isim, “Levent ile birlikteliğimize başladığımızda başka sektörden biriyle olmamanın huzurunu yaşamıştım. Devlet memuru, benim hayatımdan ve sektörümden çok uzakta bir yerde. Benim işimin magazinsel bir tarafı var, o biraz kışkırtıcı. Erkek arkadaşımla hiçbir ortak yanımız yok” demişti.

gonca-vuslateri-sessiz-sedasiz-evlendi-001.jpg

BİZ ZATEN EVLİYDİK
Gonca Vuslateri, sadece adı bilinen ve tüm bilgilerini sır gibi sakladığı sevgilisiyle Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde nikah masasına oturdu. 7 aylık hamile olan Gonca Vuslateri, sevgilisi Levent Bey ile aile arasında yapılan nikah töreniyle evlendi. Vuslateri, eşiyle sosyal medya hesabından paylaşım yapmayı da ihmal etmedi ve paylaşımına “Memlekette büyük bir sorundu bu biliyorsunuz. Herkes için değil elbet. Onlar tüm süreci benimle yaşayan canım ciğerlerim. Dostu, düşmanı gördüğümüz çok şükür bir kıymetli sürecin daha sonuna geldik. Başka gündemi olamayan herkes için biraz yaralara su serptiyse ne mutlu. En çok kadınların, sakın karıştırılmasın ‘kadınların’ linç yağmuruna tuttuğu şu merama şifa olabildiysem ne mutlu. Biz zaten evliydik. Çocuğumuz için bunu resmileştirdik. Ben zar zor yürüyerek karnım burnumda bir şekilde bu işi de hallettik” ifadelerini kullandı.