Gönül Dağı Mihriban performansıyla takdir topladı! Herkes o sahneyi konuşuyor

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve her Cumartesi yepyeni bölümleriyle izleyicisinin karşısına çıkan sevilen dizi Gönül Dağı’nın oyuncuları da tek tek çok beğeniliyor. Dizinin sevilen karakterlerinden olan Mihriban’ın hikayesi de merakla takip ediliyor.

Gönül Dağı Mihriban performansıyla takdir topladı! Herkes o sahneyi konuşuyor

Cumartesi akşamlarının izlenme rekorları kıran sevilen dizisi Gönül Dağı’nın konusu ve oyuncu kadrosu çok beğeniliyor. Uzun yıllardır ekran macerasına devam eden ve reytingleri sallayan sevilen dizinin her bir karakterinin başarılı performansı izleyiciden alkış alıyor. Dizinin en çok sevilen karakterlerinden biri olan Mihriban’ın hikayesi de heyecan ve merakla takip ediliyor. Mihriban karakterine hayat veren oyuncu Hande Nur Tekin, dizideki başarılı performansıyla takdir topluyor.

MİHRİBAN KARAKTERİ HAFIZALARA KAZINDI

Gönül Dağı’nın Mihriban’ının hikayesi ekran başındaki izleyiciyi ağlatıyor. Yaşadığı duygusal ve zorlu olaylarla izleyiciye derin üzüntüler yaşatan Mihriban, dizinin bu haftaki yeni bölümünde de herkesi ağlattı. Rıfat ve Mihriban’ın çocuklarından ayrılmak zorunda kaldığı sahne herkesi gözyaşlarına boğarken ikilinin çocuklarına tekrar kavuştuğu sahne herkesi ağlattı. Bu sahnede Mihriban karakterine hayat veren oyuncu Hande Nur Tekin’in izleyici tarafından performansı çok beğenildi.

gonul-dagi-mihriban-performansiyla-takdir-topladi-herkes-o-sahneyi-konusuyor.jpg

HANDE NUR TEKİN KİMDİR?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Mihriban karakterine hayat veren oyuncu Hande Nur Tekin, 2000 yılında İzmir’de dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olan Tekin, Gönül Dağı’ndaki rolüyle ilk dizi deneyimini yaşıyor. Dizideki performansı çok beğenilen hande Nur Tekin, gelecek vaat eden genç oyuncular arasında yer alıyor.

gonul-dagi-mihriban-performansiyla-takdir-topladi-herkes-o-sahneyi-konusuyor-001.jpg