Gülşen fit olmasının sırrını ilk kez açıkladı

Gülşen, Ramazan Bayramı’nın ikinci günü Kıbrıs Lord’s Palace Hotel’de sahneye çıktı.

Gülşen fit olmasının sırrını ilk kez açıkladı

Kendisini dinlemeye gelenlere bayram keyfini doruklarda yaşatan ve tarzıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Gülşen fit görünümünün sırrını da ilk kez açıkladı. Sahne tarzıyla uzun süredir adından söz ettiren Gülşen Kıbrıs'ta sahneye çıktı. "Yenilenmeyi seviyorum. Bir süredir de yeni bir single projesi üzerine çalışıyorum. Şarkım 26 Nisan’da çıkıyor. Çok tüyo vermeyeyim, sürpriz yakında" ifadeleriyle sevenlerini oldukça heyecanlandıran Gülşen yine iddialı bir seçim yapmıştı.

gulsen-fit-olmasinin-sirrini-ilk-kez-acikladi.jpg

MUHABİRİN SORUSUNA AÇIK DİYEREK CEVAP VERDİ

Senelerdir zayıflığı ve fit görüntüsüyle sık sık konuşulan Gülşen, bunun sırrını soran muhabirlere esprili bir dille “Açım” diyerek yanıt verdi ve “Doğru ve temiz beslenme çok önemli. Her şey dengede olmalı. Bu benim için artık bir diyet programı değil hayat tarzı oldu. Herkese önerebileceğim tek şey yürümek. Bol bol yürüyün” ifadelerini kullandı.

gulsen-fit-olmasinin-sirrini-ilk-kez-acikladi-001.jpg

İŞİMİ YAPARKEN DAHA ÇOK DİNLENEBİLİYORUM

Gülşen, çalışmanın kendisi için tatil olduğunu dile getirdi. Ünlü şarkıcı, çalışmadığı zamanlarda daha çok yorulduğunu ifade edip “Çalışınca kendimi 7 yıldızlı otelde tatilde gibi hissediyorum. Uçağa bindiğim an dinlenebiliyorum. Sahneye hazırlanırken oturabiliyorum. İşimi yaparken kendimi inanılmaz iyi hissediyorum ve o zaman dinleniyorum. Onun dışındaki zamanlarda daha çok yoruluyorum” şeklinde konuştu.