Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep son haliyle sevenlerini korkuttu

Usta oyuncu Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör’ün kızı olan Zeynep Alkan en son Survivor’daki performansı ile gündem de yer edinmiştir.

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep son haliyle sevenlerini korkuttu

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Zeynep Alkan'ın son paylaşımı hayranlarını oldukça endişelendirdi. Zeynep Alkan, hastalığından ötürü zayıfladığını dile getirdi. Zeynep Alkan yaptığı cesur ve iddialı paylaşımlarla sık sık magazin gündeminde yer almayı başarıyor.

hamdi-alkanin-kizi-zeynep-son-haliyle-sevenlerini-korkuttu.jpg

“HASTALIĞIMDAN DOLAYI İSTEMSİZ KİLO VERDİM”

2006–2012 yılları arasında evli olan Hamdi Alkan ile Canan Hoşgör'ün kızları Zeynep Alkan, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Survivor’da geçen yıl yarışma fırsatı elde eden ve favori isimlerden biri olan Zeynep Alkan açıklamaları ve paylaşımlarıyla gündemde yer alıyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Zeynep Alkan'ın 558 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla gündeme olarak hayranlarını korkuttu. Zeynep Alkan, yaptığı son paylaşımda sevenlerini endişelendirdi. Ünlü isim neden hastalığından dolayı zayıfladığına bir açıklık getirdi. Alkan, paylaşımında “Hastalığımdan dolayı çok kısa bir sürede istemsiz kilo verdim. Spor ile kas yapma döneminde bu güzel olmadı. Hâlâ iyileşemedim ama her gün biraz daha iyiyim” şeklinde ifadeler kullandı. Zeynep Alkan'a “Çok üzüldüm”, “Geçmiş olsun”, “Umarım bir an önce iyileşirsin” şeklinde yorumlar yapıldı.

hamdi-alkanin-kizi-zeynep-son-haliyle-sevenlerini-korkuttu-001.jpg

ZEYNEP ALKAN KİMDİR?
Zeynep Alkan, ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile Canan Hoşgör'ün kızı olarak 26 Mayıs 1998'de hayata gözlerini açmıştır. Şu an 24 yaşında olan Zeynep alkan, çocuk yaşlarından itibaren ekranlarda çeşitli roller üstlenmiş bir oyuncudur. Zeynep Alkan, babası Hamdi Alkan ile daha önce 3 dizi ve 1 sinema filminde birlikte çalışma fırsatı yakalamıştır.